Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

A colleague is having problems with the Lotus SameTime server. It crashes periodically and each time the actual server ST resides on has to be restarted. When you attempt to restart the main service you get a "Lotus Notes Error 0x143" and it doesn't start (have manually killed all ST processes and services before trying this).

Looking through the logs generated, the initial problem seems to be with the StConfiguration and config file in \SameTimeCommunity\Cluster\Services.

Sophos Anti-Virus is also on this box (Win Server 2k3, SP2) and the ST crashes typically coincide with a scan (but not always).

This is a legacy product, so support from IBM is nill. Anyone here have any experience with this that can help point us in a useful direction?

Thanks in advance,

Dustin

share|improve this question
    
If anybody has any clues, I'd really appreciate it. This is still an issue. Thanks! –  Dustin Aug 11 '09 at 15:19

2 Answers 2

The most likely culprit is one I just dealt with today:

http://www-10.lotus.com/ldd/nd6forum.nsf/c21908baf7e06eb085256a39006eae9f/a8c8591582640b2085256d830051d11f?OpenDocument

Keep me posted on your friend's progress!

Cheers!

share|improve this answer
    
Hey, thanks a ton. I was afraid this was going into limbo. I'll let you know how it works out. –  Dustin Oct 30 '09 at 15:43

Also, for a list of 0x143 errors that have been discussed, you can check out the IBM Lotus Domino support forums here:

http://www-10.lotus.com/ldd/nd6forum.nsf/Search?SearchView&Query=0x143&SearchOrder=0&Start=1&Count=100

Best of luck!

Cheers!

Angel

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.