Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I'm trying to install server 2012 on a Dell Poweredge 1850. I have setup the raid. The logical drive is active and functioning. I have tried using the 2003 drivers and still the OS does not recognize the drives when trying to install the OS.

Anybody know The correct Raid settings I need for the hard drives?

share|improve this question

closed as unclear what you're asking by SvW, Ward, TheCleaner, Scott Pack, joeqwerty Aug 7 '13 at 15:40

Please clarify your specific problem or add additional details to highlight exactly what you need. As it's currently written, it’s hard to tell exactly what you're asking. See the How to Ask page for help clarifying this question.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

1 Answer 1

2012 tends to need/want 2008/2012-specific drivers as its driver model has changed a LOT since 2003 - I'd say there's an almost-100% chance that the issue is you need the 2008/2012 driver set.

share|improve this answer
    
I have tried the 2008 drivers with no luck. can anyone point me to the 2012 drivers? Dell only have up to 2003 on their site –  Dan Aug 7 '13 at 14:05
    
I'm pretty sure that server doesn't officially support 2012 - hence my recommendation to use the 2008 ones - if they don't support it you're out of luck sorry. –  Chopper3 Aug 7 '13 at 14:25

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.