Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I have a D-link DAP-1353 n2, I can connect to it fine, but I am not given an IP address. If I assign myself a static IP I can browse the network without any problems. Some other laptops are able to connect and get an IP without any problems.

It seems to be about 50/50 of users that can and can't connect and there is no obvious connection between them. What can I check that might help?

share|improve this question
    
So statics work but DHCP doesn't? or is it more intermittant? Have you checked that your scope is big enough? rebooted it? –  Chopper3 Aug 19 '09 at 8:12

2 Answers 2

up vote 1 down vote accepted

I turns out the the router had a date set of something in 1970, I set the date correctly and pointed it at a time server and it now serves the IP addresses as it should.

share|improve this answer

What OS are you using? Maybe the driver is too old for your Laptop WLAN Card/Stick.

Maybe you can try in the command shell:

ipconfig /renew

Checked for Known Issues on D-Link homepage?

share|improve this answer
    
I'm using vista, some other users are on XP and one is using the HTC Hero phone. –  Rob White Aug 19 '09 at 8:48

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.