Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I am setting up a local dev environment on windows that accept subdomains. so far on my host file i have

127.0.0.1       test.press.lc      #subdomain site, since we cant have dynamic subdomain
127.0.0.1       press.lc           #the main site

and in apache conf, i have

<VirtualHost *:80>
    ServerName press.lc
    DocumentRoot D:/htdocs/web/press/
    ServerAlias *.press.lc
</VirtualHost>

i can access press.lc without any problem, but when i try to access test.press.lc. i get redirected to external site(in this case it's earthlink search, since it thought i made a typo in my url). Is my setup wrong? plz help.

share|improve this question
add comment

1 Answer

up vote 0 down vote accepted

You should check the name resolution first using a tool like nslookup or ping. Try flushing your DNS cache first (ipconfig /flushdns at the command-line).

If that work's, you have to search for the problem in your browser (own DNS cache etc.).

The redirection to an external ("domain not found") page indicates that your Apache setup shouldn't be the problem.

share|improve this answer
    
thanks. it straightened itself out after a while. so i guess its some kinda cache problem. –  Funky Dude Sep 22 '09 at 5:22
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.