Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

After updating computer where exchange server runs, some users on domain now have a problem. They say, outlook keeps asking for user name, password and domain. I make some of them to try their passwords but they say it does not work.

I have been using an email on same exhange server and I have no problem. Until we fix this, I keep recommending people to use web access (it is working). Do you have any idea what may be the cause of this problem?

Administrator of exchange server says he has just installed latest updates on windows pc. Is there a relation for some users that tried to connect exchange server while this installation and reboot runs, a misconfiguration in profile cache or something?

Regards, Burak

share|improve this question

migrated from stackoverflow.com Oct 2 '09 at 11:13

This question came from our site for professional and enthusiast programmers.

add comment

3 Answers

Outlook prompts for credentials when "integrated" authentication to Exchange fails (I'm glossing over this a bit). Typically, this happens in scenarios where the user isn't logged-on to the cleient computer with a user account that is a member of a domain trusted by the Exchange Server computer.

Are the users seeing this behaviour logging-on with domain user accounts from a domain trusted by the Exchange Server computer?

share|improve this answer
add comment

Make sure the time is correct on the client PCs and matches the Domain Controller(s).

share|improve this answer
add comment

Are you connecting over HTTP? If so, try disabling that.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.