Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I'm trying to install Umbraco CMS on Windows 7 64-bit and I get the following exception:

[HttpException (0x80004005): Could not load file or assembly 'ImageManipulation, Version=1.0.2105.41209, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. Failed to grant minimum permission required.

The application pool's trust mode is set to 'Full', all the user permissions are just as on other sites hosted on the same machine. I went through all relevant topics on Umbraco's forum, but all advices are about the trust level.

How do I fix this?

share|improve this question
1  
Have you tried running FileMon or RegMon while loading up to see if you can find some related permissions issues with this? –  Dillie-O Nov 4 '09 at 15:28

1 Answer 1

Bit specific for a usual SF question but HERE is a link to a forum post chain about this exact problem on the Umbraco web site - hopefully you'll find an answer in there, lots of others seem to have the same problem.

share|improve this answer
    
The link is broken. –  HeavyWave Nov 4 '09 at 15:31
    
Just use the link then search on 'ImageManipulation' - regards. –  Chopper3 Nov 4 '09 at 17:00

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.