Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I've been using HQ for a couple months now, and everything worked fine. But since yesterday all resources go down for a couple hours, and then everything restores to normal, and then go down again without doing anything. The server of course is working, the HQ server and agent are both working, and the IPs were not modified. I've tried to re-run the setup in the HQ agent, and it did not change anything.

Agent is in Windows 2008, and Server is in Windows 2003. I'm using HQ Version 4.1.2 (build #1053 - May 06, 2009 - Release Build)

Any hint? Thanks!

Update: I guess (although I'm not sure) it stopped working when the disk on the server went full, with 0 bytes of free space. Of course I've freed more than 15gbs and restarted the HQ server/database.

share|improve this question

2 Answers 2

Try deleting the data directory in the Agent and then re-running the setup.

share|improve this answer
    
No, it didn't work. Keeps failing. I've added some information that might be useful. Thanks! –  Diego Jancic Nov 25 '09 at 19:21
    
Have you tried vacuuming the PostgreSQL backend? There should be a ton of log files on the server that might help you, also. –  Aaron Brown Nov 30 '09 at 21:41

Make sure your agents' times are in-sync with your Hyperic server's clock. Try setting up your Hyperic server as an NTP server.

Using NTP

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.