Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

Currently I am trying to deploy Windows 7 with Windows 2008 Server Microsoft Deployment Kit 2010 over my Network to a Physical machine.

Now when my machine starts with the Lite touch-PE CD I get the "Specifiy credentials for connecting to network share" prompt.

When I enter my credentials + domain, I get the errormessage "Invalid credentials: The network path was not found."

I entered all informationen correctly (double checked it) and even checked if the computer is running in the domain with correct IP-Adress.

Has someone of you encountered a problem like this, or knows how to solve it?

share|improve this question
add comment

2 Answers 2

Elhombre,

Are the credentials you are using assigned administrator privileges? You may want to log in as an administrator for this process.

Also, Microsoft does have an official Windows 7 Support Forum specifically for IT Pros located here. It is supported by product specialists as well as engineers and support teams. You may want to also check the threads available there for additional assistance and feedback.

Jessica Microsoft Windows Client Team

share|improve this answer
    
Even better, the MDT-specific forum is here: social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/mdt/threads. IF they do provide an answer, please post it back here to help others in the future! –  Sean Earp Dec 16 '09 at 22:54
add comment
up vote 0 down vote accepted

It seems that the failure originated out of our network, it just vanished three days later.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.