Company based in Cupertino, specialized in the sale of computers.

learn more… | top users | synonyms

20
votes
7answers
568 views

Backup strategy for developer-focused Apple environments?

It's interesting to see the technological split between structured corporate environments and more developer-driven/startup environments. Some of the Microsoft technologies I take for granted (VSS, ...
8
votes
8answers
367 views

Macintosh gotchas

Up until now, I've only managed networks with Windows users and the occasional *nix server. Soon, a few users with Macs will get added to our network. What are some "gotchas" to look out for when ...
2
votes
1answer
1k views

OS X 10.8: redirecting locally initiated ssh connections to localhost:22

I need to hack the OS X pf to redirect all ssh connections from an user to this machine. I want, when doing $ ssh google.com to get the same results as with $ ssh localhost ie a connection to ...
3
votes
4answers
12k views

How to hack airport extreme to support USB 3G modem?

Has anyone out there ever tried to hack the Airport Extreme, specifically with regard to the USB port? There are many cellular routers available that provide WiFi sharing of a USB modem link. However, ...
3
votes
3answers
193 views

Can I use a single OS X Installation Image on multiple machines?

I currently admin a small variety of Mac's at work. We have some G3/G4/G5/MBP/iBook/eMac/iMac. I've noticed that each system is configured slightly different and wanted to come up with some disk ...
1
vote
1answer
446 views

How to setup a CNAME to map a custom domain to an Apple Mobile Me site

My site is published with iWeb and is hosted at URL like this: http://web.me.com/foobar With pages like this: http://web.me.com/foobar/site/about.html I have a custom domain (e.g., www.foo.com) ...
1
vote
1answer
1k views

How do you disable or uninstall NetRestore from a NetBoot server?

I'm trying to move from NetRestore to DeployStudio for my dual-boot Apple deployments, but I'm not sure how to remove NetRestore from my NetBoot server. When I NetBoot a client, it still launches ...