1
vote
0answers
79 views

arp problems with transparent bridge on linux

I've been trying to secure my virtual machines on my esx server by putting them behind a transparent bridge with 2 interfaces, one in front, one at the back. My intention is to put all the firewall ...
0
votes
1answer
322 views

brctl bridge forwarding packets to promiscuous interfaces

I have two promiscuous sniffing interfaces on my linux box: eth0 is connected to an external vlan bridge eth1 is connected to an internal vlan bridge with eth0 I can sniff all traffic on my ...
1
vote
1answer
523 views

ARP response is not present on the other port of linux bridge based on ubuntu 13.10

I recently build linux based bridge for packet monitoring purpose, but there is BIG problem. the environment is, overall env. target of monitoring is VMs on vSphere. two vSwitches are configured ...
1
vote
2answers
117 views

How to capture arp table when using network bridging?

I have a computer with 2 NICS that are bridged and I need a means of distinguishing between machines connected to eth0 from machines connected to eth1. I was hoping to use something like the "arp -a" ...
1
vote
0answers
439 views

arp reply is not processed

My eth0 interface does not process a legitimate arp reply. When I try to ping a host, I see arp request and reply with tcpdump from the host I try to ping from, but ip neigh says that there is a ...
0
votes
1answer
2k views

Linux storing arp cache entries using wrong interface

I'm trying to get two virtual machines (running CentOS) to talk to host (Ubuntu 10.04) using VDE and the outside network. So far I'm running into an ARP issue. On Host I have a physical eth0 and a ...
3
votes
1answer
884 views

ARP reply vanishes from br0 to tap0 using OpenVPN in bridging mode

i have setup a linux box (on an esxi5) which acts as an openvpn server. the server is configured to use bridging for the clients, which essentially works, with one exception. if the client pings some ...
9
votes
5answers
7k views

ARP replies contain wrong MAC address

I've got a robot running linux with wired and wireless adapters. When I boot up, it connects to the wireless fine. When I assign an IP to the wired (either statically or with DHCP), it looks like it ...
2
votes
2answers
5k views

Linux bridge responding to arp on wrong interface?

I'm trying to build a silent bridge for monitoring purpose. My computer is running linux 2.6, brctl 1.4 and has 3 NIC: eth0, with an assigned IP, used for SSH maintenance eth1, and eth2 , the 2 ...
2
votes
2answers
3k views

No ARP reply on tap0 (KVM bridged networking)

I wanted to assign an external IP address to my KVM guest and went the bridged networking way. Unfortunately the guest has no network connectivity and I don't know why. After investigating it seems ...