Tagged Questions

The tag has no wiki summary.

learn more… | top users | synonyms

0
votes
1answer
46 views

Exchange 2010 Edge multisite

Can one edge server running exchange 2010 Service Pack 3 be subscribed to multiple AD sites? Or it can only be subscribed to a single site?
0
votes
1answer
266 views

Can't get edge transport to receive internet mail

I am upgrading an Exchange 2007 environment to Exchange 2013. Temporarily, while I complete the upgrade, I have both an Exchange 2k7 and a new Exchange 2013 Edge Transport server and MailBox server ...
1
vote
0answers
104 views

Edge Transport cmdlet

I am trying to upgrade my Exchange 2007 setup with Mailbox/CAB/Hub server, (and edge server), to a fully Exchange 2013 setup. I have Exchange 2013 Mailbox server setup, running and working, (on ...
2
votes
2answers
428 views

Exchange 2013 Edge server setup

I am trying to upgrade my Exchange 2007 setup with Mailbox/CAB/Hub server, (and edge server), to a fully Exchange 2013 setup. I have Exchange 2013 Mailbox server setup, running and working, (on ...
-1
votes
1answer
133 views

Exchange 2013 Edge Transport role

I am upgrading exchange 2007 to 2013. Although the docs say you don't need an Edge transport server any more, (as was recommended in 2007), the role still exists. What advantages are there to using ...
0
votes
1answer
216 views

SMTP routing with EDGE servers for Exchange 2010

I am trying to set up some EDGE servers for Exchange 2010 (SP3 UR2) but they are being a real pain. I have the following servers in my environment: CASHT1 – CAS array member – FQDN is ...
0
votes
1answer
100 views

Lync Edge and Exchange Server: how to have access to my exchange mailbox from external network and also to the OWA

I've some problem in the configuration of Exchange 2010. My topology is like that: Server1 = Domain Controller Server2 = Exchange Server Server3 = Lync Server Server4 = Lync Edge Our public ...
0
votes
1answer
892 views

Exchange 2007 mail.queue keeps growing then shuts down transport

I have an exchange 2007 SP2 server where the Hub Transport log files, specifically the mail queue database keeps growing to 4GB, then the Exchange Transport service shuts down. Once I delete the logs ...
0
votes
0answers
70 views

Change exchange 2010 transport role internet ip with edge role connected

My exchange transport role is behind an internet provider ip and my edge role is in a data center. I was wondering, in case my internet provider is down I can switch to another internet provider I ...
1
vote
1answer
1k views

Exchange 2010 hub transport configuration –InternalSMTPServers

I did the following configuration in powershell on my hub transport server for anti-spam settings. Set-TransportConfig –InternalSMTPServers 10.0.0.1,10.0.0.2 Initially, when i did a ...
-1
votes
1answer
44 views

Microsoft Windows Server 2008 R2 and Exchange Transport Role - Licensing [duplicate]

Possible Duplicate: Can you help me with my software licensing issue? Do I need a separate Windows Server 2008 R2 licence just to run the Edge Transport Role? It seems a bit silly that I ...
5
votes
1answer
1k views

How to send outbound messages only through some Edge servers and not others?

I have an Exchange 2010 infrastructure with multiple Hub servers and multiple Edge servers; all Edge servers are subscribed to the organization and are used to deliver both inbound and outbound ...
1
vote
1answer
2k views

How to force an Exchange 2010 Edge server to deliver incoming messages only to Exchange 2010 Hub servers?

I have a mixed Exchange infrastructure where there are some Exchange 2007 Hub servers and some Exchange 2010 ones; they are all in the same Active Directory site. There are also some Edge servers; ...
1
vote
1answer
61 views

Recover inbound emails on Exchange?

Have an exchange server that for some reason wasn't delivering inbound e-mails from outside the domain. I restarted the Transport service and some of the in-bound emails sent in the last 10 minutes ...
4
votes
1answer
778 views

Exchange 2010 Edge Server thinks it's inside the Exchange Organization, while it isn't

I have a very strange problem with an Exchange 2010 Edge Transport Server. The server was correctly subscribed to the Exchange Organization and worked, but then someone removed the subscription from ...
3
votes
1answer
2k views

Preventing email blasts with Exchange 2010 IP Throttling (or any other technology)

We need to slow down the rate email spam is sent through the Exchange system from our developers' buggy applications. How can I throttle email messages in Exchange 2010 by Source IP, or sender, so ...
3
votes
1answer
447 views

Not receiving emails from edge server - 6 hours later and I still can't see why

6 hours ago I stopped receiving email from our edge server. We can send email out and we can send email to each other just not receive from external domains. I re-established the subscription and it ...
4
votes
3answers
14k views

Do I need Edge Transport?

I'm creating a new Exchange 2010 environment to replace the DeskNow system that my company is using currently. I don't have any experience with Exchange at all. I have the main roles installed and ...
0
votes
1answer
1k views

Exchange Not Delivering Email

I'm having an issue where my Exchange Edge Transport server receives mail (found in logs) and then it vanishes, never ending up in the users mailbox, I have a edge subscription setup between it and ...
1
vote
2answers
575 views

“The EdgeSync lease has expired. Might indicate Edgesync service is not running”

I am currently unable to receive incoming mail in my Exchange 2010 Environment. it appears to be related to EdgeSyncronization, so i have ran test-edgesyncronization on the Hub Transport and it fails ...
3
votes
1answer
2k views

status code 550- Mailbox unavailable.. server response was: 5.7.1 UNABLE TO RELAY on Edge Server 2010

I have setup an Exchange 2010 environment with an Edge Server, Hub Trans/Client Access Server, and 2 Mailbox Servers in a DAG. Today I pointed the mx record to my Edge Server and am receiving the ...
1
vote
1answer
67 views

Exchange 2007 licenses not showing correctly

We've got our Exchange 2007 environment setup and working correctly. There is one strange thing however. When I log onto a mailbox server it tells me that one of the edge transports is in trial ...