The tag has no wiki summary.

learn more… | top users | synonyms

0
votes
0answers
267 views

Setting up mod_mono with Apache and ASP.net mvc 4

so I've recently installed mono, mod_mono and xsp4. So far I my site works perfectly with xsp4 but for some reason I cannot get it working with mod_mono and apache2. I get a resource cannot be found ...
1
vote
1answer
883 views

Apache2 doesn't load module mod_mono - CentOS 6

I have compiled and installed Mono 3.0.6, XSP and mod_mono on CentOS, following mostly these instructions. My VHOST is configured as such: <VirtualHost *:80> ServerAdmin ...
0
votes
1answer
440 views

CentOS 6 Mono and Apache

EDIT: Added some extra logs at the end I'm trying to make Mono 3.0 work on CentOS 6 with Apache. I have compiled Mono, mod_mono and the XPS server from the source. But now I'm getting errors because ...
1
vote
0answers
844 views

How do I configure mod_mono to use ASP.NET 4?

I am running a VPS with Centos 6.3, with WHM 11.34.1 (build 11). I wish to use mod_mono to host an ASP.NET 4 application. (Background: I am rewriting a hobby PHP website in ASP.NET MVC 4, and want to ...
1
vote
1answer
322 views

“mod_mono and xsp have different versions” error

I'm trying to start a test MVC4 application on Mono 2.10 $ xsp --version xsp2.exe 2.10.2.0 Copyright (C) 2002-2011 Novell, Inc. Minimalistic web server for testing System.Web $ mod-mono-server4 ...
1
vote
1answer
222 views

mono 3.0.2 + xsp + lighttpd delivers empty page

I needed MVC 4 (and basic .NET 4.5) support so I downloaded mono 3.0.2 and deployed it on an lighttpd 1.4.28 installation, together with xsp-2.10.2 (was the latest I could find). After going through ...
0
votes
1answer
39 views

Disable scripting for a particular vhost

I want to disable every form of scripting (PHP, ASP.NET, CGI) for a specific vhost in my Apache2 setup. Only plain old HTML pages. Scripting must remain enabled for all other vhosts in the server. ...
-2
votes
1answer
1k views

Install Mono on CentOS 5.5 using Yum

I'm trying to install mono on a CentOS 5.5 machine. I assumed I will be using the OpenSUSE packages (i'm not sure thought, there are other options like Debian and Ubuntu). I created a mono.repo file ...
1
vote
1answer
524 views

configuring apache with mod_mono for .net app

I'm having a huge problem getting mod_mono and apache configured to work correctly. I've had this working at one time, but I can't seem to figure out where i'm going wrong. I'm using mono-server4. ...
0
votes
1answer
74 views

Is it secure to use apache mod_mono with more virtualhosts?

I am using apache2 with mod_php and mpm_itk_module to run every virtualhost under its user. Now I am looking at mono (mod_mono) and I am not sure, if it is secure to run mono as only one process, whom ...
0
votes
1answer
532 views

Mod Mono CentOS Install - Dependency: >= httpd 2.2

I've been trying to install Mono on CentOS 5.5 with Cpanel. It was all going fine until I needed to install the mod mono add-on. I get a missing dependency error, any help would be much appreciated ...
0
votes
1answer
352 views

mod mono consuming lots of memory and cpu in some situations. How to improve this?

I have set up a apache + mod_mono asp.net mvc3 website, and I'm facing some strange problems with it. Some times, for a reason I do not know, the website just stops responding. When this happens, I ...
8
votes
2answers
7k views

Setting up Mono/ASP.NET 4.0 on Apache2/Ubuntu: Virtual hosts?

I'm attempting to setup Mono/ASP.NET 4.0 on my Apache server (which is running on Ubuntu). Thus far, I've been following a few tutorials/scripts supplied here, and here. As of now: Apache 2.2 is ...
1
vote
2answers
227 views

Mono on Apache 2.28 - vhosts does not function properly

I installed Mono on Windows 7, followed the instructions at http://www.mono-project.com/Using_Mono_on_Windows#Using_Mono_on_Windows and the command prompt worked. Mod_mono was added to httpd.conf, ...
1
vote
2answers
904 views

Installing Mono on Amazon Linux AMI

I am trying to setup an Amazon EC2 AMI (details) with Mono 2.8.2 on it by following this guide. I've run into a couple of issues with it. Issue One I get a Permission Denied error When I try to do ...
3
votes
1answer
689 views

mod_mono install in apache ubuntu 10.10

I have installed mod_mono and apache as per the instructions mentioned in http://blog.ruski.co.za/page/Install-Mono-on-Ubuntu.aspx when i run i also get the error message mentioned towards last. ...
0
votes
1answer
64 views

Making / resolve “generically” instead of to an index file in Apache + mod_mono

I recently tried deploying my extremely "odd/custom" web application and I'm having some problems. Basically, in my code at Global.asax I have if(context.Request.Url.AbsolutePath=="/"){ //doesn't ...
1
vote
1answer
188 views

Setting up (Mod_)Mono on Ubuntu 10 with Apache2

Can anyone give me links on some tutorials (or advice) for setting up Mono on Apache2 in Ubuntu? Most of what I found seems to be missing steps or isn't very clear. (Ended up left with a site that ...
1
vote
0answers
259 views

How do I change where mod_mono logs its errors?

I have set up mod_mono on Centos 5.4. It seems to be working, except that mono sends its log information (exception tracebacks) to the global apache error log. I'd like it to send these errors to the ...
1
vote
1answer
173 views

Can I use xsp2 instead of apache with mod_mono as my regular web server application?

The idea in my mind is because some part of my web application does not work functional under apache with mono,but fine under xsp2.I stuck in this problem for a week.May be the problem is ...
0
votes
1answer
119 views

Apache2 and /icons path behaving differently

My site is written in asp.net using mono and apache under ubuntu LTS. After debugging most of the problems out i still had problems with my icon folder icons. It was giving me the wrong or no icon. ...