1
vote
0answers
22 views

Pfsense OpenVPN Site to Site Routing issues

I know this question has been asked a plethora of times before and I have looked over probably 100 different answers and still cant seem to get this to work. Im trying to create a very simple site to ...
2
votes
1answer
367 views

site to site VPN

The problem i am facing is establishment of a site to site VPN in between pfSense( version 2.0.1) and SonicWall Pro2040 Enhanced ( Firmware Version: SonicOS Enhanced 4.2.1.4-7e) . All of the ...
0
votes
1answer
289 views

How to NAT behind public IP on pFsense before IPSEC to Cisco ASA?

I have two networks: Local 192.168.1.0/24 and Remote 10.8.8.8/24. On the local network I have installed pFsense as gateway. On the remote network there is a Cisco ASA that I don't have control over. ...
1
vote
1answer
108 views

What is the cause of duplicate SA's and SPD's in IPSec L2L VPN?

Although I've been using pfSense now for some time and like it very much, I haven't been able to shake duplicate SA's. I've checked all the obvious stuff - making sure configurations match on both ...
3
votes
1answer
517 views

IPSec L2L Failover between two pfSense devices

Is it possible to achieve IPSec L2L failover (ie, from one WAN interface to another) between two pfSense devices using Gateway Groups, or really anything other than defining multiple IPSec connections ...
0
votes
1answer
640 views

pfSense to ASA L2L VPN - infrequent, short-lasting, but consistent disconnections

Has anyone here been able to specify a stable configuration for the L2L VPN between an ASA device and pfSense 2.0.1? I am using the most accomodating settings on the ASA side (DefaultL2LGroup with ...
0
votes
1answer
1k views

Problems directing traffic over our site-to-site VPN

We have two offices connected via Gateway-Gateway VPN DC1[192.168.0.101]---RV082(A)[192.168.0.1]---[VPN]---RV082(B)[192.168.3.1]---pfSense[192.168.3.100]---DC2[192.168.1.2] DC2 is able to connect ...
1
vote
3answers
2k views

Can't ping host in OpenVPN Site-to-Site VPN

My logs say that a connection has been established but I cant ping the host. Here are my logs. Firewall 1 Logs: May 24 10:42:57 openvpn[9163]: /etc/rc.filter_configure tun0 1500 1544 10.0.8.1 ...
1
vote
2answers
15k views

pfSense Site-toSite VPN with OpenVPN connects but won't route traffic

Using two pfSense routers, I've created a shared-key VPN between 2 sites. Both routers are pfSense 1.2.2. The pfSense box at the client site is the gateway router for that site, but at the server ...