0
votes
1answer
177 views

Upgrading ImageMagick RHEL 5 [closed]

We have been using ImageMagick for quite some time with out any trouble. However, today we can across an pdf we were trying to convert into a jpg thumbnail, which would fail: $ convert example.pdf ...
0
votes
1answer
209 views

When did Red Hat start shipping PHP 5.3 with 5.x?

Okay this is a PSA more than a question because I know the answer: January 13, 2011. See: https://rhn.redhat.com/errata/RHEA-2011-0069.html Colour me surprised though, didn't hear anything about in ...
0
votes
1answer
303 views

Guide to setting up a RHEL5 dedicated web-server for a LAMP website?

I'm setting up a dedicated webserver which will host just one website, ours, which runs on PHP/MYSQL. What all steps should I undertake to make sure everything is configured properly? Is there a ...
0
votes
1answer
720 views

RHEL5 with Apache 2.2.3; MySQL 5.0.77; PHP5.1.6

Apologies if I'm asking an already asked question, but have searched and can't find any similar to this, so here goes. I have RHEL5 running Apache 2.2.3 (prefork) with MySQL and PHP. Up until a ...
0
votes
1answer
93 views

Problem in first PHP program in RHEL 5.0 printing “hello world.”

I want to learn PHP in RHEL 5.0. So for this I installed Apache server by yum install httpd* service httpd restart Then I wrote a simple program. At this time I am in /root directory vi ...
1
vote
3answers
10k views

How do I upgrade PHP on a Plesk system?

We are running a few servers with Plesk 9.2. PHP is tightly integrated with Plesk, so I'm wary of updating it independently of Plesk. The problem is that 9.2 ships with PHP 5.1, and I need 5.2. ...
1
vote
2answers
1k views

How do I enable PHP execution on the default directory?

I'm setting up a server with Plesk, and we'd like to be able to provide a publicly-accessible copy of phpMyAdmin. I was able to determine where it could go: /var/www/vhosts/default/httpsdocs ...
0
votes
2answers
142 views

Moodle not running not giving an error and not loggin an error

I've moved a Moodle install from one machine to an identical machine and now it won't run. It gives no error on the screen, logs no error anywhere I can find, it just returns a completely blank page. ...