1
vote
1answer
134 views

Can't find fan speed setting on Supermicro X9DRW

I have one Supermicro server with a X9DRW board, BIOS v1.0a, that does not seem to have any way of controlling fan speed. I've looked through the entire BIOS, including the usual location of ...
0
votes
0answers
160 views

X7DWN+ 14GB Memory Fitted - 10GB Detected by BIOS

We have a Supermicro X7DWN+ motherboard with two Xeon L5420 CPU's installed. There is a total of 14GB memory installed, however the BIOS is only seeing 10GB. The memory has been tested in another ...
-1
votes
3answers
5k views

Entering BIOs Setup from Supermicro IPMI KVM

I'm having trouble getting into BIOs Setup from Supermicro IPMI "KVM" - Remote Control Console Redirection. I need to change the boot order to CDROM first. I'm running Windows 2008 server. After ...
0
votes
1answer
129 views

Problems with low vcore voltage on Supermicro

Strange problem with Supermicro MB X9SCA-F - after BIOS update to 2.0a version, I got following messages in event log: Critical - vcore low voltage And the second problem is that BIOS time & date ...
3
votes
1answer
2k views

Supermicro BIOS recovery - SUPER.ROM

I have a Supermicro X9SCL+-F motherboard that I flashed a beta BIOS to, then the flash went bad when I tried to flash back to the latest stable. I am attempting to recover using their SUPER.ROM ...
1
vote
2answers
2k views

Installing IPMI Bios onto supermicro

I have one of these: http://www.supermicro.com/products/motherboard/QPI/5500/X8DTG-QF.cfm And IPMI is just not operating anymore, it had been at one point. It comes up as non functional in the BIOS ...
1
vote
3answers
795 views

How to flash a BIOS when the firmware is larger than will fit on a DOS boot disk? [closed]

I have a supermicro motherboard I want to flash the BIOS on, but the firmware is bigger than will fit on a freedos boot disk. How can I flash it? I should point out that I am using linux on my ...
0
votes
1answer
337 views

SYS-5016T-MTFB will not POST without manual assistance (Motherboard: X8STi-F)

I have a Supermicro 5016T-MTFB 1U server which I am in the process of setting up, but it has a really strange problem. When the system is powered on it will not POST until I press the reset button a ...