0
votes
2answers
1k views

wamp server does not start: Windows 7, 64Bit [closed]

I am trying to install wamp server (following is the exact setup name) on windows 7, 64Bit OS. But it never starts, icon stays in orange color meaning some services did not start. ...
-1
votes
1answer
260 views

Websites projects on different drive to WAMP install result in forbidden 403 [closed]

I have installed WAMP to C:/wamp/... and I would like to have my projects on my second drive, d. I have the following in my vhosts file: <VirtualHost *:80> ServerAdmin postmaster@example.com ...
-1
votes
1answer
2k views

How to access site from outside, hosted on IIS?

I hosted a web site on IIS (Windows 7 Professional) running on port 81 because I have Apachi installed on port 80. I can easily access site from http://localhost:81/testsite on server machine I can ...
1
vote
2answers
328 views

Unable to set the password in My SQL

I installed wamp in my windows 7 machine. While setting the root password in mysql , I got following error : C:\wamp\bin\mysql\mysql5.1.36\bin>mysql -u root ERROR 1045 (28000): Access denied for ...
1
vote
4answers
4k views

How can I avoid my web browser from redirecting to localhost using WAMP in Windows7? [closed]

I'm currently using Windows 7 with WAMP to try and work on some software, but my web browsers will not accept cookies from the "localhost" domain. I tried creating a few bogus domains in my hosts file ...
-1
votes
1answer
49 views

Why uninstall did not remove the corresponding folder?

I have just uninstall WampServer because it did not worked (I had 403 error which I could not resolve). After the uninstall is still see "C:\wamp\" directory. Why?
0
votes
1answer
938 views

XAMPP doesn't respond on Windows 7 host

I just uninstalled WAMP on Windows 7 because I have been getting an error when I install an application (I think not compatible to WAMP's MySQL). So I installed XAMPP on Windows 7 - I get no errors ...
4
votes
6answers
10k views

What could cause an 101 Error in WAMP under Windows 7? [closed]

I'be been using WAMP for local development for quite a while now but lately I've been getting an Error 101 message when I browse localhost sites. It's possible for this to have appeared after the last ...