133 reputation
7
bio website
location
age
visits member for 2 years, 11 months
seen yesterday

Dec
10
revised postfix multiple IP SMTP banner
added 2 characters in body
Dec
10
awarded  Student
Dec
9
revised postfix multiple IP SMTP banner
added 1673 characters in body
Dec
9
answered postfix multiple IP SMTP banner
Dec
9
comment postfix multiple IP SMTP banner
Sorry guys! i have figured out what was the issue, we need both entries. x.x.x.x:smtp and domain1/2 before i was using either domain1 or smtp but i got the point.. sorry for hassle
Dec
9
comment postfix multiple IP SMTP banner
This is what i am trying to do but it didn't work wied.it/blog/…
Dec
9
comment postfix multiple IP SMTP banner
Yes, restarted and nothing in logs, I have very good knowledge of qmail mail and mail services so i have checked all basic stuff, I am new with postfix so bit confused, I think we need 1.1.1.1:smtp line without that it is not going to listen on 25 port, Now i have put both entries domain1/2 with ipaddress:smtp now it is listening on both IPs. but issue is when i am sending email from xyz.com it is default using 1.1.1.1 IP that means it is not looking into sender_transport file.
Dec
8
revised postfix multiple IP SMTP banner
added 172 characters in body
Dec
8
asked postfix multiple IP SMTP banner
Oct
25
awarded  Popular Question
Jul
7
comment Changing qmail's failure notice message
You can compile qmail on your dev box and only replace qmail-send in production.
Apr
22
comment RHEL6 - Fips140-2 - Apache fails when trying to start with SSLFIPS on directive
How to use in Redhat 4/5 system? or how to compile apache to use mod_nss
Mar
25
comment Why logstash multiline filter is not matching the logs?
I have same issue, those filter doesn't work on UDP but it does work with file input
Aug
29
accepted VT enabled in BIOS but KVM failed to detect
Aug
29
comment VT enabled in BIOS but KVM failed to detect
Holy Moly!! You guys are super awesome!!! Trusted Execution should be Off did magic!!
Aug
29
awarded  Commentator
Aug
29
awarded  Editor
Aug
29
comment VT enabled in BIOS but KVM failed to detect
@MichaelHampton - I have shutdown box removed power cable for 1 min and reboot again
Aug
29
comment VT enabled in BIOS but KVM failed to detect
@NathanC - I have updated question with command output
Aug
29
revised VT enabled in BIOS but KVM failed to detect
added 589 characters in body