187 reputation
112
bio website
location Woking, United Kingdom
age 28
visits member for 3 years, 2 months
seen yesterday

Mar
26
revised outlook trying to access image through webdav in email signature
added 113 characters in body
Mar
26
revised outlook trying to access image through webdav in email signature
added 518 characters in body
Mar
26
revised outlook trying to access image through webdav in email signature
added 1087 characters in body
Mar
26
comment outlook trying to access image through webdav in email signature
spectrumgeo.com/wp-content/uploads/Spectrum_logo_email-171w.jpg when you email 50+ contacts back and forth it adds up in exchange.
Mar
26
comment outlook trying to access image through webdav in email signature
this will increase the size of the email, which i also do not want.
Mar
26
comment outlook trying to access image through webdav in email signature
This will create it as an attachment which i do not want.
Mar
26
comment outlook trying to access image through webdav in email signature
I need to have an image in the signature but dont want it as an attacthment.
Mar
26
accepted setting up snort 2.9.x with barnyard2
Mar
26
asked outlook trying to access image through webdav in email signature
Mar
23
comment CentOS, Timeout: No Response in remote SNMP access
i uncommented the line ` OPTIONS="-LS0-6d -Lf /dev/null -p /var/run/snmpd.pid"` but it still does not work. however it does work locally only.
Feb
19
comment rrdtool graph not updating file
i have updated the question
Feb
19
revised rrdtool graph not updating file
added 293 characters in body
Feb
18
comment rrdtool graph not updating file
on the server the time stamps do not update. if i run it by hand i see gibberish on the screen. it must be working. how do i output to file and check the contents?
Feb
16
asked rrdtool graph not updating file
Feb
14
awarded  Popular Question
Jan
29
awarded  Notable Question
Nov
25
awarded  Caucus
Nov
25
awarded  Popular Question
Nov
24
comment Having CORS Issues with Apache/Wordpress
any updates on this?
Nov
20
comment mySQL issue at installation
have you tried yum update then yum install ...?