Reputation
Top tag
Next privilege 125 Rep.
Vote down
Badges
2 16
Newest
 Promoter
Impact
~13k people reached

  • 0 posts edited
  • 0 helpful flags
  • 26 votes cast
Nov
4
comment QNAP TS-EC1279U with X520-DA2 (10GBe) Loosing NIC conneciton after workstation reboot
I have resolved this issues, QNAP made some changes to their latest firmware
Nov
4
comment QNAP TS-EC1279U with X520-DA2 (10GBe) Loosing NIC conneciton after workstation reboot
I have resolved this issues, QNAP made some changes to their latest firmware
Nov
3
comment QNAP TS-EC1279U with X520-DA2 (10GBe) Loosing NIC conneciton after workstation reboot
Hi, I have those links. I have update my QNAP firmware. Regarding the NIC. I have been here. I could not find the firmware at all. I downloaded File name: PREBOOT.EXE and extracted, but, not other information given. It seems to be badly explained.
Nov
3
awarded  Promoter
Nov
2
comment QNAP TS-EC1279U with X520-DA2 (10GBe) Loosing NIC conneciton after workstation reboot
Does anyone have any idea about this please. I have already submitted a ticket to QNAP support, however they are so slow.
Nov
1
awarded  Yearling
Oct
31
revised QNAP TS-EC1279U with X520-DA2 (10GBe) Loosing NIC conneciton after workstation reboot
added 21 characters in body
Oct
31
asked QNAP TS-EC1279U with X520-DA2 (10GBe) Loosing NIC conneciton after workstation reboot
Sep
10
awarded  Popular Question
Jun
23
awarded  Popular Question
Apr
10
awarded  Notable Question
Apr
8
awarded  Popular Question
Sep
24
awarded  Autobiographer
May
2
awarded  Popular Question
Dec
29
comment VCenter 5.0 Server shows error on Hardware Status for hosts (port 8443)
Did you try connecting to the hosts directly to view hardware status? Yes, works perfectly, Health Status is all good. What type of hosts do you have? Fujitsu BX620, compatible with vmware 5.0.0 Have you refreshed your browser? Many times. Have you rebooted vCenter? Yes I have. What is 192.168.1.1? Is it a host or a vCenter? 192.168.1.1 is vCenter. I can see the file ONLY on http://192.168.1.1:8443/cim-ui /scriptConfig.xml not https.
Dec
29
comment VCenter 5.0 Server shows error on Hardware Status for hosts (port 8443)
@ewwhite, thanks. I gave that ago, first article I read on serverfault. That one did not work.
Dec
29
revised VCenter 5.0 Server shows error on Hardware Status for hosts (port 8443)
edited body
Dec
29
asked VCenter 5.0 Server shows error on Hardware Status for hosts (port 8443)
May
15
awarded  Popular Question
May
1
comment Setting up 2 x switches in a blade server (BX600) - First time
This worked much better