Reputation
240
Top tag
Next privilege 250 Rep.
View close votes
Badges
1 6
Newest
 Supporter
Impact
~8k people reached

  • 0 posts edited
  • 0 helpful flags
  • 1 vote cast
Jan
3
awarded  Supporter
Jan
3
accepted ZFS pool reports a missing device, but it is not missing
Jan
3
comment ZFS pool reports a missing device, but it is not missing
That did the trick. Cleared the type, and set zfs_member on the disk. Thank you so much. Can you add this as an answer ?
Jan
3
awarded  Editor
Jan
3
revised ZFS pool reports a missing device, but it is not missing
added blkid output
Jan
3
comment ZFS pool reports a missing device, but it is not missing
When I created the raidz, I did use only the disks like /dev/sdb /dev/sdc and so forth. This is something the driver did
Jan
3
comment ZFS pool reports a missing device, but it is not missing
It did show the same errors. I had already did that
Jan
3
answered ZFS pool reports a missing device, but it is not missing
Jan
3
asked ZFS pool reports a missing device, but it is not missing
Mar
23
awarded  Autobiographer
Oct
8
awarded  Yearling
Jul
9
awarded  Scholar
Jul
9
accepted Postfix e-mail addresses
Jul
9
comment Postfix e-mail addresses
What needs to be added in the main.cf file is the following "virtual_maps = hash:/etc/postfix/virtual" and of course you need to set the relay domains in "mydestination = $myhostname, localhost.$mydomain, domain.com, support.domain.com
Jul
8
answered Dtrace tips and tricks
Jul
8
answered apache rewrite to assign folders to domains
Jul
8
awarded  Student
Jul
8
answered How to setup bazaar on slicehost
Jul
8
answered Do I need anti-virus on a Rackspace dedicated/managed web and database (Linux) server?
Jul
8
asked Postfix e-mail addresses