108 reputation
4
bio website
location Reading, UK
age
visits member for 2 years, 8 months
seen Sep 19 at 21:11

a previous MSFT, C# MVP and have had my name published in a few books as a technical reviewer. Have my own consultancy company in the UK and the US. Used to contribute heavily on the old MSDN forums and beginning to again as well as engaging with SO from time to time. Love to help the community gain great knowledge and give out my best to them, help people learn the right from the wrong, implement best practices and get people/developers to where they want to be. I solely focus on the Microsoft platform...


Sep
24
awarded  Autobiographer
Oct
5
comment 1 IP and multiple domains?
thanks. so how do I set one up?
Oct
5
asked 1 IP and multiple domains?
Sep
16
awarded  Tumbleweed
Aug
3
asked Microsoft.Web.Administration and app pool does not set?
Jun
1
comment IIS and ASP.NET and UNC path problems
Hi Nathan. No it does not. But I dont think the other server running IIS6 does either. How would you then add the permissions for the AppPool account to a share that is on the network hosted on another file server which is not the same as the website?
May
31
asked IIS and ASP.NET and UNC path problems
Apr
30
awarded  Student
Apr
29
asked Service fails to start when failover kicks in
Apr
28
awarded  Scholar
Apr
28
accepted Windows Clustering newbie
Apr
28
comment Windows Clustering newbie
Thanks. I created the VHD's sure but then through the iSCSI initiator, when I enter the IP of the iSCSI NIC, it didnt find anything to bind to in terms of the VHD's. i recreated the environment/cluster and seems to be ok - for now. no random failures of disks and still using starwind. so confused my head hurts.
Apr
28
comment Windows Clustering newbie
I noticed that for Node1, Node2 and the iSCSI server you have specified no DNS or gateway - why not? Clustering requires this surely? I will forget about using the VMWare network it installs on my host PC as the gateway.
Apr
28
comment Windows Clustering newbie
Thank you. I appreciate your detailed reply. As you can tell, I know almost nothing about these things. I need to reset up the clustered environment as its completely messed up due to configuration/setup using starwind iSCSI. you are correct, I am running this on a seperate VM which is joined to the domain. Can you recommend some iSCSI software that works without much issues? I tried the target software however it did not seem to detect anything. And yes i am running WS2008 R2
Apr
28
asked Windows Clustering newbie