69 reputation
210
bio website
location
age
visits member for 2 years, 3 months
seen Mar 29 '13 at 3:56

Mar
12
comment Fortigate 200A firewall CPU high resource usage
hm..Ok.Anyway there are some explanation that I think which we can refer for the command description : here
Mar
11
comment Fortigate 200A firewall CPU high resource usage
I've run the command as mention several times for a long time on each diagnostics.The output are almost similar with the one post above.Mysteriously the CPU resources right now showing 40 - 70 % output although I didn't do anything else towards the firewall. Maybe there are something else are affecting our firewall?btw, can you explain to me each column which represent the output above.Cause I'm not sure which part should I look at.
Mar
11
comment Fortigate 200A firewall CPU high resource usage
@TildalWave I've already put the output for #diag sys top command above.I want to test #diag test app ipsmonitor 99 command but there are many user currently using the internet.So I cannot restart the firewall.
Mar
11
comment Fortigate 200A firewall CPU high resource usage
so far from my end, nothing unusual network activity behind the firewall.but there is possibility for the attack as you have mention. I've also tried to disable some of the service in order to reduce the CPU resources but I'm unable to stop the service (for example: ips,antivirus, etc..).It showing me this error 'CFG_CMDBAPI_ERR'
Jan
2
comment procmail recipe to filter email to multiple folders
i don't think that this is possible.Because actually the information on the subject represent the phone number of the customers.So the number that available in the "Subject" are very random.The only constant between these numbers are 60 which are country code.Perhaps I can use the sed / awk in the recipe to filter this?
Dec
20
comment /etc/rc.local doesn't execute apache tomcat startup script on boot
nope..its not working.regardless,what I want is the command to run apache startup script under /etc/rc.local not creating a new chkconfig
Dec
19
comment /etc/rc.local doesn't execute apache tomcat startup script on boot
yup its centos5 that command need to be put into rc.local is it?I've already done that but there is still no file created in the /tmp folder
Dec
19
comment /etc/rc.local doesn't execute apache tomcat startup script on boot
i've updated the post above with my boot.log
Nov
27
comment How to configure apache2 from source with php from repo?
So in short the answer is no is it?Thanks for the answer,although your long answer quite confusing.
Nov
27
comment How to configure apache2 from source with php from repo?
this one is for apache that had been installed through yum whereas the php is from the source.Right?
Oct
11
comment Monit server went down
In the monit itself can it give us the email notification when the server is getting down (ie reboot) ? or do we need to configure something else?
Oct
11
comment Monit server went down
sorry..its monit.I must be getting old. =)
Sep
12
comment df command show no output
thanks..altough i'm not tested this yet,but you've already point me to the right direction.i will check out this first thing in the morning.
Sep
12
comment df command show no output
@scai sure..i've already edited my post above.
Sep
12
comment df command show no output
@scai i've already rebooted the system.But it still give me the same problem
Sep
12
comment df command show no output
@Frank the exit code is 0.i've check the file already.It is not tampered and the permission is ok
Sep
12
comment df command show no output
@ramruma can you explain what do you mean by chrooted environment?
Sep
12
comment df command show no output
i've already update my post above.both the output of fstab and mount
Sep
12
comment df command show no output
i've already run which df and it shows me this path : /bin/df when i'm running rpm -qf $(which df) it show me this output: coreutils-5.97-34.el5_8.1 and lastly when i'm running rpm -V $(rpm -qf $(which df)) ,it doesn't show me any output and neither the df command is working
Sep
12
comment df command show no output
nope..its not working.sorry