528 reputation
215
bio website
location
age 24
visits member for 2 years, 1 month
seen 1 hour ago

I love managing systems and discovering new ways to make life easier. I am passionate by teaching people new things and giving people advise on systems.


Jul
2
awarded  Curious
May
28
comment nginx url rewriting. i just don't get it
@TeroKilkanen My bad, wrote it without verifying...
May
28
revised nginx url rewriting. i just don't get it
removed slash
May
27
answered nginx url rewriting. i just don't get it
May
27
comment How to run a website domain without redirecting if IP is already used for another website?
I've updated the post for the vhost with ssl.
May
27
revised How to run a website domain without redirecting if IP is already used for another website?
edited vhost ssl example
May
27
comment How to run a website domain without redirecting if IP is already used for another website?
You better lower your dns TTL then for future changes also you can monitor the dns propagation on: whatsmydns.net
May
27
comment foreman-installer on wheezy fails
do you have puppet installed, if so where? And is your puppet without a master?
May
27
answered How to run a website domain without redirecting if IP is already used for another website?
May
25
awarded  Yearling
Apr
30
asked replay decrypted ssl traffic with tcpreplay
Apr
24
comment RHEL5: htop shows empty command-column
I run htop as the root user. This didn't happen in the begin. I can still see other processes with normal output. Because this are low pids I think they are some kernel threads that have gone wrong. I also aknowledge that an uptime of 1024 days may have something to do with it.
Apr
24
comment RHEL5: htop shows empty command-column
Hi, it already was set to 0. I've updated the post with the htoprc file which was located in /root/.htoprc
Apr
24
revised RHEL5: htop shows empty command-column
htoprc file included
Apr
24
asked RHEL5: htop shows empty command-column
Dec
4
awarded  Popular Question
Oct
23
comment tcpdump on a capture card
I found this the best answer. I solved it by downloading another napatech driver and by putting it in OSmode (it's a configuration flag). Thanks anyway!
Oct
23
accepted tcpdump on a capture card
Oct
23
asked kernel: The lpfcdfc driver detected that no HBA ports are available
Oct
16
asked tcpdump on a capture card