63 reputation
12
bio website
location Dublin, Ireland
age 37
visits member for 5 years, 5 months
seen Dec 18 at 13:09

Mar
4
comment Problems using Crystal reports infoview over the internet
Have done this and the problem is that the windows client is sending a tcp RST back after 4 mins. I have looked into this and there does not seem to be any way to stop this from happening. What I need now is a way for Business Objects to send a keep alive to stop this happening
Mar
3
answered How to route all traffic to one host trough one of two nic's on linux
Mar
3
accepted Qmail and setting up a mail forwarder
Mar
3
awarded  Promoter
Mar
3
comment Problems using Crystal reports infoview over the internet
Hi I have been investigating this some more. And it seems that Windows sends a tcp reset after 4 minutes this is what is killing the report. My question now is, surely there is some way to have Crystal return results for a long report??
Feb
25
asked Problems using Crystal reports infoview over the internet
Dec
9
comment Different IP addr. to all users [Windows Server 2008]
Hey user59178 Can you explain what you mean a bit more. When you say a different IP for a different user. Do you mean if you log on as user X you get IP P and if you log on as user Y you get IP Q. James
Dec
8
answered Manage external remote desktop connections
Dec
8
comment MS SQL Server 2008: How to export all the tables into CSV?
My previous comment got garbled -- Good question and it seems no is the answer however there may be workarounds forums.oracle.com/forums/… Another option might be to downgrade from 2008 to 2005 or at least export as a 2005 db and then import. Here is another article oracle.com/technetwork/database/migration/sqlserver-095136.html
Dec
8
asked Qmail and setting up a mail forwarder
Dec
8
comment MS SQL Server 2008: How to export all the tables into CSV?
Good question and it seems no is the answer however there may be workarounds <br> forums.oracle.com/forums/…
Dec
8
answered MS SQL Server 2008: How to export all the tables into CSV?
Nov
21
awarded  Tumbleweed
Apr
9
answered Linux not picking up new partition correctly on emc pseudo device
Apr
9
comment Linux not picking up new partition correctly on emc pseudo device
I have been investigating this with EMC, and it seems there is no way around this without a reboot. However as a work around I created a brand new lun and had that picked up dynamically and was able to get oracle to recognise this . J
Apr
8
answered Tomcat 6.0 service does not start: java/lang/NoClassDefFoundError
Apr
8
asked Linux not picking up new partition correctly on emc pseudo device
Mar
15
awarded  Scholar
Mar
15
comment Upgrading(cross-grading) Red Hat 5 from 32-bit to 64bit
Thought as much, but was worth asking here any way. Thanks
Mar
15
accepted Upgrading(cross-grading) Red Hat 5 from 32-bit to 64bit