Reputation
Top tag
Next privilege 125 Rep.
Vote down
Badges
1 8
Impact
~6k people reached

  • 0 posts edited
  • 0 helpful flags
  • 0 votes cast
Apr
24
awarded  Notable Question
Apr
20
awarded  Popular Question
Apr
13
awarded  Popular Question
Nov
22
awarded  Commentator
Nov
22
comment PHP-FPM not working on Apache2 (Failed to connect to FastCGI server)
I changed them into: FastCgiExternalServer /usr/lib/cgi-bin/php5-fcgi -host 127.0.0.1:9000 -pass-header Authorization and listen = 127.0.0.1:9000, now it works! Still don't know why FastCgiExternalServer /usr/lib/cgi-bin/php5-fcgi -socket /var/run/php5-fpm.sock -pass-header Authorization and listen = /var/run/php5-fpm.sock do not work...
Nov
22
comment PHP-FPM not working on Apache2 (Failed to connect to FastCGI server)
/usr/lib/cgi-bin/php5-fcgi does not exist... But still I'm able to restart php5-fpm: root@demodemo:~# service php5-fpm restart * Restarting PHP5 FastCGI Process Manager php5-fpm [ OK ]
Nov
22
comment PHP-FPM not working on Apache2 (Failed to connect to FastCGI server)
This is a very strange problem, I believe everything is setup correctly in config files, but it did not work... I just added /etc/apache2/conf.d/php-fpm.conf in my question, and would you please be a bit more specific on where next should I look into?
Nov
22
revised PHP-FPM not working on Apache2 (Failed to connect to FastCGI server)
added 327 characters in body
Nov
22
asked PHP-FPM not working on Apache2 (Failed to connect to FastCGI server)
Sep
24
awarded  Autobiographer
Jul
24
awarded  Popular Question
Jun
22
revised Getting sh: 1: /usr/sbin/sendmail: not found error in apache
added 629 characters in body
Jun
22
comment Getting sh: 1: /usr/sbin/sendmail: not found error in apache
Unfortunately, I couldn't find any PHP script doing such POST request. But I did find something interesting in /var/log/mail.log: Jun 22 07:27:31 sm-mta[29654]: r5H8U4O1014238: to=<you@yourdomain.com>, ctladdr=<www-data@xxxx@xxxx.net> (33/33), delay=4+22:57:27, xdelay=00:00:01, mailer=esmtp, pri=63391559, relay=mx00.1and1.com. [74.208.5.3], dsn=4.0.0, stat=Deferred: 421 invalid sender domain , I've already completely uninstalled sendmail/postfix/sendmail-bin/exim4, how come such stuff still popping up in my logs?
Jun
22
asked Getting sh: 1: /usr/sbin/sendmail: not found error in apache
Apr
17
asked Finally get my win 7 connected to strongSwan VPN, but there's no Internet
Mar
1
awarded  Student
Mar
1
awarded  Editor
Sep
6
awarded  Tumbleweed