Reputation
Top tag
Next privilege 125 Rep.
Vote down
Badges
3 12
Impact
~20k people reached

  • 0 posts edited
  • 0 helpful flags
  • 9 votes cast
Jun
22
comment Glue records for sub domains?
@pete thank you, it is all working now. I couldn't get it to work at first because I didn't realise gandi is using relative path. So using ns1.testing.example.com. didn't work and I changed it to I use ns1.testing Now all seems to be working.
Jun
21
comment Glue records for sub domains?
I think I understand it now. I'm using gandi for my dns managment. I went into glue record to add the ns1.testing.example.com and after a few 12 hours it didn't work, I also didn't see it in my zone file. I assume it is because I don't have a NS record. Now I've gone into example.com and added the NS and A record. Also have the glue record. Hopefully I'll see it working in the next few hours!
Jun
21
accepted Glue records for sub domains?
Jun
20
asked Glue records for sub domains?
Jun
18
awarded  Notable Question
Jun
4
asked Moving from HP tape library to IBM compatibility
May
28
comment Creating the exact size FS on xfs
We will create exact size FS from the start, because they won't grow. They are only used for archiving purposes and the users are aware of that. Have to use XFS and I wasn't involved in the politics. But it is complicated and it took them nearly half a year to design this setup.
May
28
comment Creating the exact size FS on xfs
@JennyD yes, this has caught us out before when a FS got completely full and we expanded it. It still catches us out from time to time.
May
28
comment Creating the exact size FS on xfs
That's the way the new FS was designed. Each folder represents a department and they are big. Some are nearly a hundred TB. Once they moved to the new server they will be made read only for archiving. On the new server I don't want to waste too much storage so I need to create the FS as close to the previous one. Thin provisioning is out of the equation. I don't make the decisions and we are just following orders..
May
28
asked Creating the exact size FS on xfs
Feb
23
accepted Exchange 2010 junk filter not working
Feb
23
answered Exchange 2010 junk filter not working
Feb
19
comment Exchange 2010 junk filter not working
Just tested gmail and it is also getting through. I found out we are using edge/TMG so maybe that is interfering with it. But I don't know enough about that to look into it.
Feb
19
revised Exchange 2010 junk filter not working
added 35 characters in body
Feb
19
revised Exchange 2010 junk filter not working
added 85 characters in body
Feb
19
comment Exchange 2010 junk filter not working
It is set to no automatic filtering but the email address are in blocked senders list so it should go to junk folder. There is nothing in safe senders list. I created a brand new email account to test and it has the same issues. It doesn't have any rules. I'm thinking it might be something in the edgeserver? I've glanced at the group policy and I didn't find anything suspicious. I've checked the specific user mailbox using powershell and junk filter is enabled with the entire hotmail domain blocked. Even if group policy is affecting it, it would not affect webmail when I've outlook closed.
Feb
19
awarded  Editor
Feb
19
revised Exchange 2010 junk filter not working
deleted 2 characters in body
Feb
19
asked Exchange 2010 junk filter not working
Jan
22
awarded  Popular Question