97 reputation
112
bio website element17.com
location Kelowna, Canada
age 28
visits member for 1 year, 11 months
seen Sep 26 at 21:08

I'm a photographer, and am building my own photography portfolio largely from scratch.


Sep
25
comment How can I generate a list of the security groups a set of users belong to?
You're the best. Thanks!
Sep
25
comment How can I generate a list of the security groups a set of users belong to?
Sorry, the only thing that's not working is comma-separating the groups. Lots of our groups have spaces in the names so I can't rely on spacing to parse the groups out. I can't work out the syntax to add a comma between each group.
Sep
25
comment How can I generate a list of the security groups a set of users belong to?
Got it, and this works great. Thank you!
Sep
25
comment How can I generate a list of the security groups a set of users belong to?
@TheCleaner I will try this out and see if it fits the bill.
Sep
25
comment How can I generate a list of the security groups a set of users belong to?
@jscott No, that will not be necessary.
Sep
25
comment How can I generate a list of the security groups a set of users belong to?
This appears to return almost no groups... I see mostly this: username, username, username,@{Name=Group} username, username, username,@{Name=Different Group}
Aug
15
comment Some users unable to see files that others can see
Via login script, actually. It removes and re-adds them every time.
Aug
14
comment Some users unable to see files that others can see
I've tried both. It seemed like it was an issue with mapped drives, as it appeared to go away for a little bit when I un-mapped them and had them use direct paths, but has recurred since.
Aug
13
comment Some users unable to see files that others can see
Not so far as I can determine. Everyone is relatively up-to-date on Windows 7 SP1, though minor updates may differ.
Aug
13
comment Some users unable to see files that others can see
I haven't tried to track that down yet, but it appears to be a computer issue.
Aug
12
comment Some users unable to see files that others can see
As mentioned previously, Offline files is not enabled.
Jul
30
comment Some users unable to see files that others can see
I have looked and Access-based Enumeration isn't enabled for this (or any) share.
Mar
20
comment “Delegates page is not available” in Outlook 2010 with Exchange 2010
Ah, this did it. Thanks! Can you add this as a solution so I can accept it?
Jan
30
comment Email attachments not appearing under very odd circumstances
Sorry, should have been clearer. I added a profile for him on my PC signed into Windows as myself, not as him. We do not have roaming profiles enabled. Also, just checked, user has no rules in Outlook (beyond the default "clear all flags" or whatever).
Jan
30
comment Email attachments not appearing under very odd circumstances
Why do you imagine this has something to do with his PC? If I use my mailbox on his PC, it works. If I use his mailbox on my PC, it doesn't work. But it's not that his mailbox is shot because it works out of OWA just fine. Did you actually read anything I wrote above?
Aug
1
comment Trying to access OWA via http://servername/ forwards to https://webmail.domain.com/owa… Where is this configured?
As of right now it looks like neither webmail.domain.com or servername.domain.com will resolve... https does though.
Aug
1
comment Trying to access OWA via http://servername/ forwards to https://webmail.domain.com/owa… Where is this configured?
Jeremy, I get a "There is a problem with this website's security certificate" page, and if I continue, I get the IIS7 splash page (Welcome, Bienvenido, etc.).
Aug
1
comment Trying to access OWA via http://servername/ forwards to https://webmail.domain.com/owa… Where is this configured?
TheCleaner, "webmail" doesn't appear anywhere in DNS.
Jul
26
comment Trying to access OWA via http://servername/ forwards to https://webmail.domain.com/owa… Where is this configured?
Name: owa (Default Web Site) InternalURL: servername.domain.com ExternalURL: owa.domain.com/owa
Jul
26
comment Trying to access OWA via http://servername/ forwards to https://webmail.domain.com/owa… Where is this configured?
The Internal URL here is set to servername.domain.com...