Reputation
Next privilege 200 Rep.
See reduced ads
Badges
1 2 12
Newest
 Critic
Impact
~41k people reached

  • 0 posts edited
  • 0 helpful flags
  • 10 votes cast
Apr
29
comment Yum doesn't install latest version of Git on Centos6
Fedora and CentOS aren't the same. They're both based on RedHat Linux, but you can't assume that a given command will always have the same effect on one as the other. Package management in particular is one of the areas of widest divergence.
Sep
5
comment Practical way to set up an email inbox for testing?
Well, not at all costs.
Sep
5
comment Practical way to set up an email inbox for testing?
Well..some of this "overthinking" is trying at all costs to avoid the IT department. They aren't helpful.
Dec
16
comment Can TFS 2010 be configured with managed service accounts?
No. Does it need to be?
Dec
8
comment I installed Active Directory on Windows 2008 R2, and now I can't log in
That did the trick! Thanks. I should'a thought of that.
Nov
19
comment AD MMC Tools disagree with 'net user' and 'net group'. Which is wrong?
Thanks for the tip, although I don't have access to any of the domain controllers (which is presumably where I'd find that utility).
Nov
18
comment AD MMC Tools disagree with 'net user' and 'net group'. Which is wrong?
@ShaneMadden I don't know. How would I find out?
Nov
18
comment AD MMC Tools disagree with 'net user' and 'net group'. Which is wrong?
One of our domain admins thought to remove her from the group and add her back again and that seems to have worked (still testing it out).
Jan
27
comment IIS Won't authenticate domain user: 401.2
Yes. I've checked those issues. Turned out to be a kerberos vs. ntlm configuration issue in SharePoint.
Jan
27
comment IIS Won't authenticate domain user: 401.2
Ok. It turned out that the Windows auth provider in the sharepoint site was configured to use Kerberos, instead of NTLM. Once I switched it to NTLM, that fixed my problem. I'm sure my site wasn't configured correctly for Kerberos, so it all makes sense now.
Jan
27
comment IIS Won't authenticate domain user: 401.2
I tried to use AuthDiag, actually. It always failed, saying "the url is invalid" or some such. I gave up on that.
Aug
6
comment SQL Server Management Studio unable to connect to local instance
connecting with (local) seems to have worked. Thanks.
Aug
6
comment SQL Server Management Studio unable to connect to local instance
Well, it's not started, but I can't get it to start. I found other forums that suggest that all SQL Server services be stopped first and then to start the browser service, but that doesn't work for me.