152 reputation
1110
bio website stackexchange.com/users/…
location Norway
age 39
visits member for 5 years, 2 months
seen Sep 17 at 8:48

I am a senior software developer.

My StackFlare

I am interested in .NET programming (C#, VB), web programming (ASP.NET, Javascript) and GUI design.

The chat room I most frequently visit is Musical Practice & Performance.


Jul
22
awarded  Famous Question
May
13
comment Show remote desktop rdp filename in connection bar
Very good idea! Unfortunately it did not work... Remote Desktop didn't find it. :(
May
13
asked Show remote desktop rdp filename in connection bar
May
1
awarded  Popular Question
Nov
23
awarded  Notable Question
Aug
7
awarded  Popular Question
Jan
23
answered How do I make imp use right charachter set?
Nov
14
accepted How do I make imp use right charachter set?
Nov
14
accepted Unable to establish communication between 'HYPERVSERVER' and 'MYCOMPUTER'
Nov
14
comment IIS7 web site not working properly after file sharing on wwwroot
I found out a fix for it. The anonymous user was set up to be IUSR, and I changed it to use the application pool user instead (which is "Network Service" as you say) . I don't know why this was so, or even why it works now, but it works, so hurray!..
Nov
14
accepted IIS7 web site not working properly after file sharing on wwwroot
Nov
14
asked IIS7 web site not working properly after file sharing on wwwroot
Oct
7
comment How do I make imp use right charachter set?
The export server use 'WE8ISO8859P1' for NLS_CHARACTERSET. How do I set that for the import on my other server (which has 'AL32UTF8' for NLS_CHARACTERSET)? I tried to simply update the field value, but got insufficient priveleges error (I was logged on as system).
Oct
3
revised How do I make imp use right charachter set?
added 2 characters in body
Sep
30
asked How do I make imp use right charachter set?
Jun
17
comment Unable to establish communication between 'HYPERVSERVER' and 'MYCOMPUTER'
I ran this command: cscript hvremote.wsf /show /target:HYPERSERVER, which reported a problem. One of the suggestions to fix the problem was to restart the Hyper-V server. We tried this, and now it works.
Jun
17
awarded  Scholar
Jun
16
comment Unable to establish communication between 'HYPERVSERVER' and 'MYCOMPUTER'
This is indeed a good reference. The others in my team has also used this tool to set up the system, but with help from my coworkers on this, it is still not working.
Jun
16
comment Unable to establish communication between 'HYPERVSERVER' and 'MYCOMPUTER'
I tried to add the server with IP address, and it automatically resolved to the server name, so this is not the issue.
Jun
16
comment Unable to establish communication between 'HYPERVSERVER' and 'MYCOMPUTER'
Sorry, I have done this now, but no luck.