Reputation
899
Top tag
Next privilege 1,000 Rep.
See votes, expandable usercard
Badges
1 10 24
Impact
~68k people reached

  • 0 posts edited
  • 0 helpful flags
  • 13 votes cast
Feb
16
comment Bug setting up stunnel server: `SSL3_GET_CLIENT_HELLO:wrong version number`
(Fixed bad link.)
Feb
16
comment Bug setting up stunnel server: `SSL3_GET_CLIENT_HELLO:wrong version number`
@MirceaVutcovici Sorry, fixed now.
Feb
16
revised Bug setting up stunnel server: `SSL3_GET_CLIENT_HELLO:wrong version number`
added 58 characters in body
Feb
16
comment Bug setting up stunnel server: `SSL3_GET_CLIENT_HELLO:wrong version number`
Binary file added to question.
Feb
16
awarded  Popular Question
Feb
15
comment Bug setting up stunnel server: `SSL3_GET_CLIENT_HELLO:wrong version number`
I've done a Wireshark capture and linked to it in the question.
Feb
15
comment Bug setting up stunnel server: `SSL3_GET_CLIENT_HELLO:wrong version number`
I've done a Wireshark capture and linked to it in the question.
Feb
15
revised Bug setting up stunnel server: `SSL3_GET_CLIENT_HELLO:wrong version number`
added 149 characters in body
Feb
13
comment Bug setting up stunnel server: `SSL3_GET_CLIENT_HELLO:wrong version number`
I've updated the question with more details. Do you still need me to do a network capture?
Feb
13
revised Bug setting up stunnel server: `SSL3_GET_CLIENT_HELLO:wrong version number`
added 422 characters in body
Feb
13
comment Bug setting up stunnel server: `SSL3_GET_CLIENT_HELLO:wrong version number`
This line caused an error of Illegal SSL option. So I tried options = NO_SSLv3 instead, I assume that's what you meant. But now the connection fails with a different error message: SSL_accept: 1408F10B: error:1408F10B:SSL routines:SSL3_GET_RECORD:wrong version number
Feb
10
comment Bug setting up stunnel server: `SSL3_GET_CLIENT_HELLO:wrong version number`
I have no idea how to do that.
Feb
10
awarded  Promoter
Feb
8
revised Bug setting up stunnel server: `SSL3_GET_CLIENT_HELLO:wrong version number`
deleted 1 characters in body
Feb
8
asked Bug setting up stunnel server: `SSL3_GET_CLIENT_HELLO:wrong version number`
Nov
30
awarded  Popular Question
Sep
21
awarded  Famous Question
Sep
15
awarded  Yearling
Jun
8
awarded  Caucus
Jun
7
awarded  Popular Question