264 reputation
122
bio website abatishchev.ru
location Redmond, WA
age 28
visits member for 4 years, 11 months
seen Jul 19 at 19:19

.NET Developer in WideOrbit.


Sep
15
comment How to install GNU/Linux on ADSL router to setup internet watchdog?
Thanks! What is the different between dd-WRT and OpenWRT?
Aug
16
comment How to change Components in an Existing Instance of SQL Server 2008?
Setup allows only to add new components, not to remove. See my updated post
Jul
11
comment Is it possible to transparently forward requests from IIS7 to Apache2?
Sorry, have read your answer inattentively. Already took a look to ARR. Thanks!
Jul
11
comment Is it possible to transparently forward requests from IIS7 to Apache2?
That question's answer is to run apache on port 80. This is not what I'm looking for. But I will check out ISAPI ReWrite you mentioned
Apr
21
comment Network access to VM only from host
@Jamie: Glad it helped!
Jan
2
comment No ping localhost after starting RAS service with demand-dial PPPoE connection
No ping (Request timed out) to any host from 127.255.255.255. NAT for IPv4 in RRAS has following records: LAN (private), WAN (public, NAT enabled), Inet (public, NAT enabled). No data for pools and ports. I think this is a bug of Next Generation TCP/IP Stack in Windows 2008..(( and nothing could help me. Even SP2 didn't help.
Jan
2
comment No ping localhost after starting RAS service with demand-dial PPPoE connection
Hi. Thanks for answer. I think it's better to say that name localhost comes from the hosts file. Without it only IP addresses exists. But I can be wrong. Hosts file on the server contains both records. I have already checked it.
Jan
1
comment No ping localhost after starting RAS service with demand-dial PPPoE connection
Thanks for interesting in my question. I have edited my post. Only default Windows Firewall. Turning it off doesn't helped. Pinging all other interfaces (::1, 10.0.0.1, 192.168.112.45, 81.200.116.70) goes fine! o_O
Jan
1
comment No ping localhost after starting RAS service with demand-dial PPPoE connection
I need localhost because many server applications binds themselves to 127.0.0.1:port, e.g. MySQL, Tomcat in VMware Server, etc
Dec
23
comment Read-only SVN on Apache2 under Windows
hmm.. I don't think it's really necessary. But if you do - ok, no problem
Dec
22
comment Read-only SVN on Apache2 under Windows
Fantastic!! It works!! Thanks!! Please post as a separate answer - I'll accept it.
Dec
22
comment Read-only SVN on Apache2 under Windows
The rest of config is default. Nothing more. Only a number of Locations for SVN. DocumentRoot with /htdocs/ as a stub. Everything goes under virtual /svn directory
Dec
22
comment Read-only SVN on Apache2 under Windows
Yea, it's easy but ugly.. I have a solution like this on my IIS7+DAV and ftp web acces. But there all directories are virtual. And here - real, under e:\svn so I'm looking for correct solution
Dec
22
comment Read-only SVN on Apache2 under Windows
Maybe I should not configure /svn as DAV? And should just as a directory with allowed listing?
Dec
22
comment Read-only SVN on Apache2 under Windows
I want /svn pointing e:\svn and listing all directories there - each is a repository. I want to grant everyone RO, and specific group RW to all repositories.
Dec
22
comment Read-only SVN on Apache2 under Windows
Oh! o_O Works! SVNPath to specific repository works! under /svn2 or /svn. Thanks!! But obsoletely incomprehensible! How can I allow directory listing with SVNParentPath?
Dec
22
comment Read-only SVN on Apache2 under Windows
@pQd: All configurations work perfectly without specifying AuthzSVNAccessFile. localhost/svn lists directories of e:\svn. Changing Location in conf to svn2 moves it to localhost/svn2. Without file works fine, with - error 403
Dec
22
comment Read-only SVN on Apache2 under Windows
@dQd: sorry, what do you mean 'full path to box txt files'? What and where?
Dec
20
comment Read-only SVN on Apache2 under Windows
Thanks! I found some information already. But it doesn't work.. After I added AuthzSVNAccessFile svn-acl.txt login attempt returns 404 Forbiden. See more in my OP
Dec
18
comment Additional directories for Apache 2.2 dependency probing
Thanks, David. I'll try to change %PATH%, I think it could help