Reputation
214
Top tag
Next privilege 250 Rep.
View close votes
Badges
4 11
Impact
~16k people reached

  • 0 posts edited
  • 0 helpful flags
  • 6 votes cast
Apr
6
awarded  Nice Question
Mar
8
awarded  Notable Question
Jan
30
awarded  Yearling
Jan
27
awarded  Notable Question
Nov
14
awarded  Notable Question
Jun
2
awarded  Popular Question
May
24
asked uWSGI and Python on Arch Linux, encoding failure
Oct
10
awarded  Popular Question
Jun
24
awarded  Popular Question
Jun
5
awarded  Autobiographer
Feb
20
awarded  Popular Question
Apr
25
comment Added eth0:0 configuration but fails on ifup with “RTNETLINK answers: file exists”
Thanks, I got it working and this also helps. :)
Apr
25
accepted Added eth0:0 configuration but fails on ifup with “RTNETLINK answers: file exists”
Apr
23
asked Added eth0:0 configuration but fails on ifup with “RTNETLINK answers: file exists”
Apr
3
comment Error upgrading Ubuntu server from Intrepid to Jaunty
This is the right way to get around this junk, thanks so much!
Dec
8
comment Apache, Permission denied on mod_wsgi, fixed with WSGISocketPrefix — But why?
Thank you, I'm still not sure what happened, as you point out yourself, but this is a good explanation of how it all flows. Cheers
Dec
8
accepted Apache, Permission denied on mod_wsgi, fixed with WSGISocketPrefix — But why?
Dec
8
asked Apache, Permission denied on mod_wsgi, fixed with WSGISocketPrefix — But why?
Oct
25
accepted Identifying what is causing High IO (Linux, Ubuntu)
Oct
25
comment Identifying what is causing High IO (Linux, Ubuntu)
Thanks, this is a great tool. I'll keep my eye on the display, but thus far nothing is really standing out (processes jumping around .. mySQL using some IO but only in 1-second spurts before going away from the list)