458 reputation
11027
bio website
location Manchester, United Kingdom
age 36
visits member for 4 years, 4 months
seen Sep 5 at 9:16

Aug
29
awarded  Popular Question
Jul
2
awarded  Curious
Mar
25
comment GPO Software Deployment not working
Exactly that - I've been installing with msiexec /i file.msi /quiet and it works fine
Mar
25
comment GPO Software Deployment not working
It's in the user section. The user does not have permission to install, but this msi is set to only modify HKCU so shouldn't need elevation. (If I run the MSI manually it doesn't prompt for elevation.)
Mar
25
asked GPO Software Deployment not working
Jan
9
awarded  Popular Question
Dec
25
awarded  Notable Question
Dec
11
awarded  Popular Question
Sep
27
comment How can I get the number of users actively using Lync?
Yes I do. It's O365 (online) with one on-premise server.
Sep
27
asked How can I get the number of users actively using Lync?
Sep
24
comment Some laptops USB not working on docking station
Booting with Legacy BIOS still has the same issue, as does disabling UEFI support
Sep
24
comment Some laptops USB not working on docking station
Looking at that now. One other thing worth mentioning is that I took an image of this disk, and put it on a "known good" disk, and the issue came with it.
Sep
24
asked Some laptops USB not working on docking station
Sep
17
asked What's a good way to run a point-to-point network speed test over a WAN?
Aug
26
awarded  Notable Question
Aug
1
awarded  Popular Question
Jul
19
comment Login script not running as the NIC takes too long to initialise
Think it must be a driver issue on the NIC. If I log on via wifi the login script works. I also tried connecting via a USB-Ethernet dongle - also works fine. Evidently something specific to this NIC.
Jul
19
asked Login script not running as the NIC takes too long to initialise
Jul
3
awarded  Notable Question
May
31
awarded  Popular Question