303 reputation
211
bio website
location Indiana
age
visits member for 4 years, 1 month
seen Jan 30 '12 at 15:23

Jul
18
comment NIC cannot connect to domain but wireless card does
Yes, both wired and wireless interfaces show the primary DC and secondary DC as the DNS servers respectively. I flushed the DNS cache, did IPConfig/release and IPconfig/renew, but to no avail. I've restarted several times as well. Thanks, but it's still not working.
Jul
18
comment NIC cannot connect to domain but wireless card does
Yes, the network/subnet info on both ports are correct. They have different IP addresses, but it is in the same subnet. I have not set any static info on the wired NIC. What's puzzling is that it can see some computers but not the primary DC. Thanks, but the problem continues.
Jul
18
comment NIC cannot connect to domain but wireless card does
Sorry about the NIC card redundancy. Yes, both network ports are using DHCP.
Jul
18
accepted Older windows server update with a safety net
Jul
18
asked NIC cannot connect to domain but wireless card does
Jul
18
comment Active Directory replication problem
Thanks for your suggestion. I was able to force the replication.
Jul
18
accepted Active Directory replication problem
Jul
14
asked Active Directory replication problem
Jun
28
comment Older windows server update with a safety net
Thanks for the advice! Is a third party software like Acronis a better option that using system restore? Thanks, again!
Jun
27
asked Older windows server update with a safety net
Jun
27
accepted Zabbix - Windows equivalent
May
25
accepted Remove user from Global Address List
May
25
accepted Email download problem in Outlook and Exchange
May
25
accepted Configure Postini and emailreg.org
May
25
asked Zabbix - Windows equivalent
May
25
accepted Public/Private IP address
May
19
answered Email download problem in Outlook and Exchange
May
19
comment Email download problem in Outlook and Exchange
Thanks, but it is not set as a POP account.
May
19
asked Email download problem in Outlook and Exchange
Apr
25
asked iperf - first packet loss and acceptable jitter