308 reputation
317
bio website
location Serbia
age
visits member for 4 years, 6 months
seen yesterday

Programmer, software engineer


Nov
18
awarded  Caucus
Oct
24
awarded  Popular Question
Jul
2
awarded  Curious
Jun
11
awarded  Popular Question
May
16
awarded  Notable Question
Mar
31
comment Is it best practices to have separate login for a domain for domain admins?
+1 great observation by @HopelessN00b: "the people who object are the people who most need to be isolated from running everything as admin anyway"
Feb
9
revised Sensible approach for delegating mail delivery for a domain
added 128 characters in body
Feb
9
asked Sensible approach for delegating mail delivery for a domain
Jan
28
accepted What ISP needs to provide in order to route native IPv6 /56 range to several VLANs
Jan
28
comment What ISP needs to provide in order to route native IPv6 /56 range to several VLANs
That's just the answer I was looking for. Thank you very much!
Jan
27
revised What ISP needs to provide in order to route native IPv6 /56 range to several VLANs
another rewording of question
Jan
27
revised What ISP needs to provide in order to route native IPv6 /56 range to several VLANs
rewrote question to be a bit less vague
Jan
27
asked What ISP needs to provide in order to route native IPv6 /56 range to several VLANs
Jan
23
comment Routing single v6 /64 range to virtual machines
My ISP gives /64 blocks by default, so I guess they are sensible enough and probably did some research prior to implementing IPv6.
Jan
23
comment Routing single v6 /64 range to virtual machines
@MichaelHampton yeah, that's what became clear to me soon after I started meddling with IPv6, and that's why I am reluctant to find a workaround based on splitting /64.
Jan
23
asked Routing single v6 /64 range to virtual machines
Jun
21
awarded  Popular Question
May
21
awarded  Constituent
May
15
comment Puppet won't detect augeas
To answer my own sub-question from above, I think the confusion appeared because I did an upgrade from squeeze to wheezy, and libaugeas-ruby package was already installed, which means there was no need to install another version of same package, thus creating a problem I have been experiencing.
May
15
accepted Puppet won't detect augeas