109 reputation
3829
bio website
location
age
visits member for 3 years, 11 months
seen yesterday

:-)


Jul
8
comment Disable HTTPS for a domain that shares IP with another domain that is under HTTPS
I have acquired a 2nd IP. Could you kindly show me how you would produce the configuration files to adapt the 2nd IP separately from the 1st IP. I am using listen xx.xx.xx.xx:80 and listen xx.xx.xx.xx:443 ssl to try capture and redirect from https://domain1.org to http://domain1.org but I still get the HTTPS warning error, unfortunately.
Jul
8
comment Disable HTTPS for a domain that shares IP with another domain that is under HTTPS
Hey, thanks for the help. I have acquired a 2nd IP. Could you kindly show me how you would produce the configuration files to adapt the 2nd IP separately from the 1st IP. I am using listen xx.xx.xx.xx:80; and listen xx.xx.xx.xx:443 ssl to try capture and redirect from https://domain1.org to http://domain1.org but I still get the HTTPS warning error, unfortunately.
Nov
6
comment DNS no longer works after server reboot
The nameservers are configured at the registrar - however I have raised an issue to the server team, they said i.imgur.com/osjC4.png. How would I configure this?
Nov
5
comment DNS no longer works after server reboot
The domain does not expire until 2014.
Nov
5
comment DNS no longer works after server reboot
The domain does not expire until 2014.
Nov
5
comment DNS no longer works after server reboot
I am hosted at Leaseweb on a dedicated server. My URL: goo.gl/eTMqG
Nov
5
comment DNS no longer works after server reboot
@gparent Updated again.
Nov
5
comment DNS no longer works after server reboot
@gparent Pasted my outputs.
Nov
5
comment DNS no longer works after server reboot
@gparent updated post.
Nov
5
comment DNS no longer works after server reboot
@MadHatter Which output? dig was called on my side on Terminal not on the server side. I copied the bind rules from /var/lib/bind/mysite.com.hosts
Nov
5
comment DNS no longer works after server reboot
@MadHatter Honestly, I haven't done much. I only added my bind rules (which I have pasted above) and rebooted my server, I have the domain configured from GoDaddy which was fine when I accessed the domain until I added the rules with BIND on my server after the reboot.
Nov
5
comment DNS no longer works after server reboot
@ChrisS I don't know how to explain "no longer works", this is what I'm asking about what should I normally check out for when doing a reboot. I don't know where to start from.
Nov
3
comment Compiling passenger-install-nginx-module; “C compiler gcc is not found”
@AnthonyAlberto hey, what's your opinion on this?
Nov
2
comment Compiling passenger-install-nginx-module; “C compiler gcc is not found”
Yeah, I have them defined in /etc/nginx/nginx.conf which has passenger_root /var/lib/gems/1.8/gems/passenger-3.0.18; passenger_ruby /usr/bin/ruby1.8; But I'm not entirely certain if the paths are correct, how would I be able to find the correct ones?
Nov
2
comment Compiling passenger-install-nginx-module; “C compiler gcc is not found”
@AnthonyAlberto I did that (for www-data user), doesn't work too.
Nov
2
comment Compiling passenger-install-nginx-module; “C compiler gcc is not found”
@AnthonyAlberto didn't work.
Nov
2
comment Compiling passenger-install-nginx-module; “C compiler gcc is not found”
@AnthonyAlberto Updated my post.
Nov
2
comment Compiling passenger-install-nginx-module; “C compiler gcc is not found”
@AnthonyAlberto Sorry to bug you, but could you help me?
Nov
2
comment Compiling passenger-install-nginx-module; “C compiler gcc is not found”
@AnthonyAlberto Ah, my bad. I didn't start passenger which I have done now, I am now getting 403 errors with [error] 26234#0: *1 directory index of "/var/www/site.com/redmine/public/" is forbidden
Nov
2
comment Compiling passenger-install-nginx-module; “C compiler gcc is not found”
@AnthonyAlberto It seems that passenger is not present, however in the passenger-install-nginx-module it included the configure option ./configure --prefix='/etc/nginx' --with-http_ssl_module --with-http_gzip_static_module --with-cc-opt='-Wno-error' --with-pcre='/tmp/root-passenger-13336/pcre-8.31' --add-module='/var/lib/gems/1.8/gems/passenger-3.0.18/ext/nginx' so what could be wrong?