213 reputation
17
bio website compiledthoughts.com
location United States
age 37
visits member for 5 years, 2 months
seen May 8 at 14:29

Jun
14
comment How do I figure out why a tomcat6 webapps dir symbolic link works on one machine, but not another?
I found /var/lib/tomcat6/conf/logging.properties where I changed the logging level of [Catalina].[localhost] as well as uncommented 4 lines for catalina.startup, catalina.session & catalina.core. This seemed to have an affect. I get more log entries, but still nothing related to the error.
Jun
14
comment How do I figure out why a tomcat6 webapps dir symbolic link works on one machine, but not another?
I checked the logs and I don't see anything related to this problem. Perhaps I can increase the verbosity of the logs...
Apr
20
comment How do I get Busybox Linux/ESXi 4U1 to recognized expanded RAID 5 disk array?
Ah, ok. So I should go into the ACU and blow away the whole array and just start clean. I finally got one of the VM files downloaded. Will try the others before I commit to toasting the whole thing. Thanks.
Apr
19
comment How do I get Busybox Linux/ESXi 4U1 to recognized expanded RAID 5 disk array?
I'm having problems copying the VMs off the machine so I was just going to start over entirely. Not much lost work fortunately.
Apr
19
comment How do I get Busybox Linux/ESXi 4U1 to recognized expanded RAID 5 disk array?
I suspected that was the answer I'd see after doing a bit more reading. However, it doesn't explain why the reinstall on the recreated volume didn't see the new disk size.
Apr
19
comment How to run multiple applications on one website?
"publishing"? Using what? I don't typically use any publishing mechanism. I usually just FTP to hosts. It's been a while since I've pushed anything to a DiscountASP.net host, though I still have access to an account there.
Apr
19
comment How do I get Busybox Linux/ESXi 4U1 to recognized expanded RAID 5 disk array?
I would have, but commenting wasn't available on that post. Probably not enough rep. I just signed up.
Apr
19
comment Unable to delete web site in IIS 6
Could this be a permission issue? Are you an admin on the system?