Reputation
Top tag
Next privilege 200 Rep.
See reduced ads
Badges
8
Newest
 Scholar
Impact
~3k people reached

  • 0 posts edited
  • 0 helpful flags
  • 27 votes cast
Feb
17
comment Has VDI become the “silver bullet”?
Thank you for the response Dan. If you wouldn't mind could you add two or three of the most influential books you have read?
Feb
17
awarded  Scholar
Feb
17
accepted Has VDI become the “silver bullet”?
Feb
16
comment Script to export custom view Event Viewer to .evtx Powershell
@user3603657 Once exported to csv, just open Excel and import the csv file as comma delimited. support.office.com/en-za/article/…
Feb
16
comment Has VDI become the “silver bullet”?
@ewwhite Couldn't agree more. Thank you for the input.
Feb
16
comment Has VDI become the “silver bullet”?
@ewwhite Could you expand on the consultation concepts a little? Would you say consultation in the VDI realm explicitly or more in the supporting infrastructure such as application deployment and user state management?
Feb
16
revised Has VDI become the “silver bullet”?
added 247 characters in body
Feb
16
asked Has VDI become the “silver bullet”?
Jun
9
comment LDAP + NFS + automount home directories permissions issue
I have not tested this solution in Linux, but try using inherited permissions on the sub directories: superuser.com/questions/151911/…
Sep
4
awarded  Popular Question
May
1
awarded  Commentator
May
1
comment Windows 7 Embedded Standard Offer Remote Assistance Issue
We are actually using WindowsRA to offer support, not initiate the support session from the Windows Embedded device. You can see this functionality by running "msra /offerra" from a Windows prompt. The functionality is present, here is a comparison of the SKUs microsoft.com/windowsembedded/en-us/develop/…. The main issue is that Remote Assistance works, just not when you attempt to offer Remote Assistance. Thank you for responding.
Apr
27
awarded  Tumbleweed
Apr
20
asked Windows 7 Embedded Standard Offer Remote Assistance Issue
Apr
2
comment P2V Wouldn't Boot, Rebuilt initrd, Need to Clean Up
Alright I did that, and the machine loaded, but now is looking for the ext3 driver. Thanks for your help @phresus, if you make an answer I will mark it as the best.
Mar
29
comment P2V Wouldn't Boot, Rebuilt initrd, Need to Clean Up
@phresus I spent a couple hours hunched over ls outputs and diffs and I think I found the problem. In the initrd I built from the RedHat rescue mptspi.ko is being loaded, but on the physical server's initrd, scsi_transport*.ko is being loaded. I looked at the article you linked me and it explains how to remove a driver, but not how to add one. I am not really a *nix admin so I am a little lost as how I would go about swapping the drivers. Thanks a bunch for your time.
Mar
29
comment P2V Wouldn't Boot, Rebuilt initrd, Need to Clean Up
We were able to get a byte by byte image to work as a VM, just this process takes awhile and we are looking for something a little more streamlined.
Mar
29
revised P2V Wouldn't Boot, Rebuilt initrd, Need to Clean Up
added 358 characters in body
Mar
29
comment P2V Wouldn't Boot, Rebuilt initrd, Need to Clean Up
@phresus I got both of the files ran a diff on them and it showed nothing, went through by hand and I couldn't see any changes. Now I am really lost. The initrd looks like a stock image. Is it possible to lvm drivers aren't loading? I added the mount portion of the img above.
Mar
28
comment P2V Wouldn't Boot, Rebuilt initrd, Need to Clean Up
I copied the initrd img from the physical and it recreated the original issue. Here is a screen capture of the error. i.imgur.com/MqC73.jpg