Reputation
Top tag
Next privilege 200 Rep.
See reduced ads
Badges
9
Newest
 Curious
Impact
~5k people reached

Mar
19
awarded  Curious
Feb
18
comment Resetting a queue discipline back to the default pfifo_fast one?
This doesn't reset to pfifo_fast, only pfifo, which is different. OP's comment about what happens if you try to do this with '_fast' is relevant.
Oct
30
revised Ip-in-Ip tunnel not working — Packets not being decapsulated
Add specific protocol
Oct
30
suggested approved edit on Ip-in-Ip tunnel not working — Packets not being decapsulated
Oct
30
accepted Ip-in-Ip tunnel not working — Packets not being decapsulated
Oct
30
comment Ip-in-Ip tunnel not working — Packets not being decapsulated
Uh. Ok. Yes. So, adding -p ipencap fixed the issue...wow. You're awesome. If you want to slap that into the answers box I'll mark it as accepted. Otherwise I'll just delete the Q
Oct
30
comment Ip-in-Ip tunnel not working — Packets not being decapsulated
I have (for the purpose of this test) done iptables -A INPUT -p icmp -j ACCEPT
Oct
30
asked Ip-in-Ip tunnel not working — Packets not being decapsulated
Oct
27
awarded  Critic
May
9
awarded  Autobiographer
Aug
12
awarded  Tumbleweed
Dec
20
comment Nginx location index being overwritten by try_files
location /todos/ is where I have the proxy pass to the Gollum port. Gollum does not know about /todos/, and does not write URLs with /todos/ in it. That is why I mentioned above that Gollum tries to reach the URL at domain.com/create/foobar, instead of /todos/create/foobar. The problem is that for some reason index index.php is being ignored, and try_files isn't attempting to find index.php first.
Dec
19
revised Nginx location index being overwritten by try_files
added 15 characters in body
Dec
19
asked Nginx location index being overwritten by try_files
Mar
12
comment Nginx/SSL Cert - All CLI output is fine, but loading https page doesn't work
At least it was working. Now it's not again. Hm. Thanks for your help, though.
Mar
12
revised Nginx/SSL Cert - All CLI output is fine, but loading https page doesn't work
added 385 characters in body
Mar
12
accepted Nginx/SSL Cert - All CLI output is fine, but loading https page doesn't work
Mar
12
comment Nginx/SSL Cert - All CLI output is fine, but loading https page doesn't work
It was iptables.
Mar
12
comment Nginx/SSL Cert - All CLI output is fine, but loading https page doesn't work
Thank you for the full explanation. I'll look into all of this!
Mar
12
comment Nginx/SSL Cert - All CLI output is fine, but loading https page doesn't work
Yes, there is nothing in the error log. :-/