158 reputation
8
bio website blog.philipbrown.id.au
location Melbourne, Australia
age
visits member for 3 years, 2 months
seen May 30 at 0:37

Web applications developer. Specialities include

  • PHP5
  • Zend Framework
  • C#
  • ASP.NET MVC
  • JavaScript
  • jQuery
  • Oracle PL/SQL
  • XML / XSL / XPATH
  • HTML
  • CSS

Follow me on twitter at @_philBrown


Feb
5
awarded  Critic
Dec
6
awarded  Scholar
Dec
6
accepted Fresh install java -version displays nothing
Dec
6
awarded  Teacher
Dec
5
answered How do I avoid public folder name from zend framework project URL?
Oct
28
awarded  Commentator
Oct
28
comment Installing MongoDB on CentOS 5.5 32bits
@dsolimano done, thanks
Oct
28
answered Installing MongoDB on CentOS 5.5 32bits
Oct
14
comment Installing MongoDB on CentOS 5.5 32bits
Voting to move to ServerFault. In the meantime, try installing autoconf, make and gcc via yum
Aug
17
comment Fresh install java -version displays nothing
Nailed it! The production server also had the 1.4.2 JRE which is what JRun was installed against. Could you add your comment to your answer so I can accept it?
Aug
17
comment Fresh install java -version displays nothing
Both servers are 32 bit. All I'm attempting to do is install the same environment on the new machine. I'll take a closer look at production and see if there's another JRE on the machine that was used for JRun. Thanks for the tip
Aug
17
comment Fresh install java -version displays nothing
I'm rebuilding this to match the production environment of a legacy application. Do you have anything constructive to add?
Aug
17
asked Fresh install java -version displays nothing
Aug
16
comment IIS 6 empty response for HTTPS requests
Looking further into that PID, Process Explorer shows it as the W3SVC service. Looks correct to me though the PID is higher than you expected
Aug
16
comment IIS 6 empty response for HTTPS requests
I get PID 3356 which is svchost.exe running under the SYSTEM user. I've added an IIS log extract to my question. The site is meant to be serving a Jrun4 Java application (don't ask) via a jrun_iis6 ISAPI extension however I've disabled this without any change.
Aug
16
revised IIS 6 empty response for HTTPS requests
Added IIS log
Aug
16
comment IIS 6 empty response for HTTPS requests
@LazyOne All browsers and even Fiddler2 are creating the GET https://server-name/ HTTP/1.1 request. This is the same for other (working) sites, eg GET https://github.com/ HTTP/1.1
Aug
16
awarded  Student
Aug
16
awarded  Citizen Patrol
Aug
16
comment IIS 6 empty response for HTTPS requests
Updated my question. Just a typical request and no proxies