Reputation
278
Top tag
Next privilege 300 Rep.
Create new tags
Badges
1 9
Impact
~3k people reached

  • 0 posts edited
  • 1 helpful flag
  • 10 votes cast
Jul
3
comment No Internet on router with pfSense
Can you tempoarly connect a normal PC to it(The sky router), to see if that works? If it's not giving out IP's, something more is wrong. Has it worked before? Has it been rebooted?
Jul
3
comment No Internet on router with pfSense
Sounds like the static IP setup on the WAN is incorrect then, either set it correctly (the gateway will likely be the IP of the Sky router, other settings I'd be completely guessing) or just set the pfsense box to connect using dhcp.
Jul
3
answered No Internet on router with pfSense
Jul
3
comment What to do when an open source tool requires massive bandwidth?
Is it the same 25 models for everyone? Maybe you can look for sponsors who'll use it and can help with costs?
Jun
5
awarded  Citizen Patrol
May
29
awarded  Peer Pressure
Apr
18
awarded  Popular Question
Feb
14
awarded  Yearling
Feb
13
answered MULTIPLE A Records for server hosting mail, dns and www on ONE IP
Feb
13
awarded  Supporter
Feb
12
awarded  Teacher
Feb
12
answered Is this an indication of an attack on a mail server?
Dec
6
awarded  Scholar
Dec
6
accepted PFSense router introducing loss into network on LAN interface
Oct
17
awarded  Autobiographer
Oct
10
comment Block IPs that try to exploit common webapp vulnerabilities
Fail2ban doesn't use a list - it looks for errors. These common pages don't exist on your server, so it causes a 404 error in your logs. Enough of these 404s show someone is trying something untowards, so you ban them.
Oct
10
comment PFSense router introducing loss into network on LAN interface
Well after lots of testing I'm starting to think there is some bug in either pfsense, or in the switch. Basically after the switch drops the arp record for the pfsense boxes to the "CARP" IP all the traffic hitting the switch seems to disappear into no where... i.e. they never come back.... something upstream is dropping them for some unknown reason - yet after about 10-15min of pinging outwards eventually it "works" again and then is solid working. It seems as long as its in use, it'll work :S
Oct
4
comment PFSense router introducing loss into network on LAN interface
Rebuilt both boxes, confirmed there is no lag without the CARP/Failover configuration at least. Its possibly the 2nd lan port as the first one works fine either standing alone or in CARP setup. However I'm doubtful about this as I did test it when building and it was ok.
Oct
4
comment PFSense router introducing loss into network on LAN interface
Hummm Going to have to capture on teh wan side. Fun times seeing the rubbish thats hitting the box at least :D
Sep
30
awarded  Student