Reputation
1,232
Top tag
Next privilege 2,000 Rep.
Edit questions and answers
Badges
14 30 44
Newest
 Yearling
Impact
~525k people reached

  • 0 posts edited
  • 0 helpful flags
  • 95 votes cast
Mar
26
asked Does standard protocols provide additional info that zabbix_agentd doesn't?
Mar
7
comment Does Zabbix sum data over a period?
I edited the question to clarify
Mar
7
comment Does Zabbix sum data over a period?
I edited the question to clarify
Mar
7
revised Does Zabbix sum data over a period?
added 386 characters in body
Mar
7
comment Does Zabbix sum data over a period?
Neither path will lead to what I am really trying to achieve. So I'll assume that Zabbix is not the right tool for me.
Mar
5
asked Does Zabbix sum data over a period?
Mar
2
comment Windows Server 2008 NTP
The tab is missing because the server joined the domain.
Mar
2
comment Windows Server 2008 NTP
blog.tanist.co.uk/2009/04/…
Mar
2
comment Windows Server 2008 NTP
I have 2 Windows 2008 Servers, in one of them the "Internet Time" is missing
Mar
2
accepted Windows Server 2008 NTP
Mar
1
asked Windows Server 2008 NTP
Jan
28
accepted What software should I use to set up folder synchronization between Windows servers?
Jan
27
comment What software should I use to set up folder synchronization between Windows servers?
This SyncToy has a problem, if it tries to copy a file that is used by a running process it fails, but if you try to copy the same file using the windows explorer it succeds
Jan
27
asked What software should I use to set up folder synchronization between Windows servers?
Jan
27
asked How to setup a backup server with Windows Server 2008 that is a exact clone?
Jan
26
asked How to configure Windows Server 2008 to start services on a backup server when the main server comes down?
Jan
18
awarded  Popular Question
Jan
13
accepted How to free used memory in Windows Server 2008 R2?
Jan
13
revised How to free used memory in Windows Server 2008 R2?
added 110 characters in body
Jan
13
comment How to free used memory in Windows Server 2008 R2?
The reboot corrected the problem, is this the only solution?