180 reputation
1111
bio website
location Texas
age 35
visits member for 3 years, 3 months
seen Sep 23 at 4:11

Tech lover and avid programmer.

C#, html, php are my preferences.


Jun
13
awarded  Famous Question
Sep
18
comment Nginx + php-fpm “504 Gateway Time-out” error with almost zero load (on a test-server)
This fixed the issue for me also, thanks.
Sep
1
awarded  Nice Question
Feb
27
awarded  Self-Learner
Jan
26
awarded  Notable Question
Sep
17
awarded  Popular Question
Aug
11
awarded  Promoter
Aug
9
comment Why is ACL not working correctly with this setup?
There was no output with -v on the mount command above.
Aug
9
comment Why is ACL not working correctly with this setup?
Still the same. I don't understand whats going on here. I have 3 other arch machines, and it simply works on all but this one.
Aug
9
comment Why is ACL not working correctly with this setup?
Added output of that command to the original question.
Aug
9
revised Why is ACL not working correctly with this setup?
added 451 characters in body
Aug
9
awarded  Commentator
Aug
9
comment Why is ACL not working correctly with this setup?
Yes, it exists.
Aug
9
comment Why is ACL not working correctly with this setup?
no such file or directory
Aug
9
comment Why is ACL not working correctly with this setup?
Did that, but grep acl /proc/mounts still does not list anything.
Aug
9
comment Why is ACL not working correctly with this setup?
@quanta nothing. does that mean I have an issue with the fstab somewhere?
Aug
9
awarded  Editor
Aug
9
comment Why is ACL not working correctly with this setup?
@quanta No errors, I put the output at the bottom of the post.
Aug
9
revised Why is ACL not working correctly with this setup?
added 161 characters in body
Aug
9
asked Why is ACL not working correctly with this setup?