60 reputation
111
bio website
location
age 26
visits member for 2 years, 9 months
seen Apr 9 at 0:49

Apr
8
comment ColdFusion won't start after applying the 9.0.1 update How do I roll it back?
Coldfusion update installer also makes a backup of the jre before installing the update. I just edit jvm config file and changed to: java.home=C:/ColdFusion9/runtime/jre_installerbackup
Oct
8
comment “Bad argument” when I try to set a iptables command
Ok, i'll post it there.
Oct
8
comment Can't connect or ping to internet from my device using crossover ethernet
@Iain Why you close the topic???, is a networking issue!!!
Oct
8
comment “Bad argument” when I try to set a iptables command
I applied the rule but didn't fix my problem
Oct
8
comment “Bad argument” when I try to set a iptables command
I'm trying to resolve the problem posted here: serverfault.com/questions/417729/…
Oct
8
comment “Bad argument” when I try to set a iptables command
@Iain Something about Masquerading ibiblio.org/pub/linux/docs/HOWTO/other-formats/html_single/…
Oct
4
comment Can't connect or ping to internet from my device using crossover ethernet
I don't get it :(
Oct
4
comment Can't connect or ping to internet from my device using crossover ethernet
That's i want to do. I didn't configured anything on the RPi
Oct
4
comment Can't connect or ping to internet from my device using crossover ethernet
I set "net.ipv4.ip_forward = 1 " in /etc/sysctl.conf and reboot my RPi. Same situation: When I try to make ping from my RPi to google, i just send packages but I can't receive.
Oct
4
comment Can't connect or ping to internet from my device using crossover ethernet
I also activated IP_Forwarding with the /etc/sysconfig editor of Yast in OpenSUSE, let me try with the file you say.
Oct
4
comment Can't connect or ping to internet from my device using crossover ethernet
I also noticed that everytime when I reboot my RPi, on my PC the file /proc/sys/net/ipv4/ip_forward back to '0' value again.
Oct
4
comment Can't connect or ping to internet from my device using crossover ethernet
I make this working some time ago, unfortunetly i had to update my OS and all this configuration was gone. I don't know exactly what i did, but i make it work again yesterday. Now today, i trying to have internet in my RPi, and i don't have :(
Aug
15
comment Can't connect or ping to internet from my device using crossover ethernet
I don't have access to the wireless router, so i assume that has to masquerade
Aug
15
comment Can't connect or ping to internet from my device using crossover ethernet
My PC is connected via Wifi (wlan0) to the router/DSL modem, but it seems there's just a network between my PC and my RPi (because i'm using the crossover cable). My PC will share the connection to the RPi. Not sure if that answer your question.
Aug
15
comment Can't connect or ping to internet from my device using crossover ethernet
Yeah, i was figuring out that here: ibiblio.org/pub/linux/docs/HOWTO/other-formats/html_single/… ,i'm not familiar with iptables or masquerading or ip-forwarding, any help on this will be appreciated :)
Jul
16
comment Bundle install on build in TeamCity
I already resolve that, but thanks anyway.
Mar
16
comment Configure in Apache two Ruby on Rails apps in the same Server with same IP
And where is this file?
Feb
2
comment Access Forbidden with Prestashop using Apache 2 + PHP-FPM
I don't think that I have to rewrite the code because it works perfectly, it began to have those little issues after i configured Apache with PHP-FPM. .htaccess rules also worked for the site, so it doesn't matter. The problem are some pages in admin site which have problems with the current configuration.
Feb
2
comment Access Forbidden with Prestashop using Apache 2 + PHP-FPM
I think is a bad configuration of Apache or FastCGI module for FPM because everything was working fine (including the .htaccess) after i set up Apache with FPM.
Jan
7
comment Cmake compilation of HipHop PHP fails
I kept trying to install the “vm” branch and resolved the cmake errors by installing manually the libelf & libdwarf libraries. But after some hours running make: code[ 63%] Building CXX object src/CMakeFiles/hphp_runtime_static.dir/system/gen/sys/dynamic_table_func.no.cpp.‌​o g++44: Internal error: Killed (program cc1plus) Please submit a full bug report. See for instructions. make[2]: *** [src/CMakeFiles/hphp_runtime_static.dir/system/gen/sys/dynamic_table_func.no.cpp‌​.o] Error 1 make[1]: *** [src/CMakeFiles/hphp_runtime_static.dir/all] Error 2 make: *** [all] Error 2 code