Tweeted twitter.com/#!/ServerFault/status/111188811148562432
2 deleted 36 characters in body
source | link

I have a fresh CentOS 6 installation on a Dell R310 server with a Broadcom BCM5716. TheThe onboard NIC is causing the boot to hang for some reason.

Welcome to CentOS Linux
Starting udev: udev: starting version 147
Boardcom NetXtreme II Gigabit Ethernet Driver bnx2 v2.0.23b (Feb 01, 2011)
bnx2 0000:02:00.0: PCI INT A -> GSI 16 (level, low) -> IRQ 16

That's it... then it just hangs / freezes. If I disable the NIC via the BIOS settings, CentOS boots fine.

I've downloaded and installed the latest driver from http://www.broadcom.com/support/ethernet_nic/netxtremeii.phpBroadcom's website  . Any ideas? I need to be able to use my network interfaces.

Thanks a bunch!

I have a fresh CentOS 6 installation on a Dell R310 server with a Broadcom BCM5716. The onboard NIC is causing the boot to hang for some reason.

Welcome to CentOS Linux
Starting udev: udev: starting version 147
Boardcom NetXtreme II Gigabit Ethernet Driver bnx2 v2.0.23b (Feb 01, 2011)
bnx2 0000:02:00.0: PCI INT A -> GSI 16 (level, low) -> IRQ 16

That's it... then it just hangs / freezes. If I disable the NIC via the BIOS settings, CentOS boots fine.

I've downloaded and installed the latest driver from http://www.broadcom.com/support/ethernet_nic/netxtremeii.php  . Any ideas? I need to be able to use my network interfaces.

Thanks a bunch!

I have a fresh CentOS 6 installation on a Dell R310 server with a Broadcom BCM5716. The onboard NIC is causing the boot to hang for some reason.

Welcome to CentOS Linux
Starting udev: udev: starting version 147
Boardcom NetXtreme II Gigabit Ethernet Driver bnx2 v2.0.23b (Feb 01, 2011)
bnx2 0000:02:00.0: PCI INT A -> GSI 16 (level, low) -> IRQ 16

That's it... then it just hangs / freezes. If I disable the NIC via the BIOS settings, CentOS boots fine.

I've downloaded and installed the latest driver from Broadcom's website. Any ideas?

1
source | link

Broadcom BCM5716 Hangs on CentOS 6 Boot

I have a fresh CentOS 6 installation on a Dell R310 server with a Broadcom BCM5716. The onboard NIC is causing the boot to hang for some reason.

Welcome to CentOS Linux
Starting udev: udev: starting version 147
Boardcom NetXtreme II Gigabit Ethernet Driver bnx2 v2.0.23b (Feb 01, 2011)
bnx2 0000:02:00.0: PCI INT A -> GSI 16 (level, low) -> IRQ 16

That's it... then it just hangs / freezes. If I disable the NIC via the BIOS settings, CentOS boots fine.

I've downloaded and installed the latest driver from http://www.broadcom.com/support/ethernet_nic/netxtremeii.php . Any ideas? I need to be able to use my network interfaces.

Thanks a bunch!