1

One of our servers, which was installed long before my time at the company began, has two Promise Raid cards installed. It also has Promise Array Management version 3.0.0.36 (9/17/2002) installed. I am unable to log into the utility. There is no record of passwords. According to the manual, the password is set up during installation.

Is there a way to find out what the password is, or change it? Alternatively, can I uninstall the utility and reinstall it? Will that allow me to recreate the password?

3
  • Uninstalling the utility worked. On re-installation, the utility creates a new user database and prompts for the administrator password.
    – RichieACC
    Jul 15 '10 at 13:57
  • 2
    Feel free to post & accept your answer, I'm sure someone else will need this someday! Jul 15 '10 at 15:04
  • We reinstalled WebPam and found that admin/admin worked
    – zzapper
    May 27 '15 at 12:30
4

Uninstalling the utility worked. On re-installation, the utility creates a new user database and prompts for the administrator password.

1

I know this is a stale question but I have come across a few versions of the PAM software that didnt prompt during install and had a default of admin/admin.

0

Have you tried the default usernames and passwords? Username of 'admin' or 'administrator' and password 'administrator' or 'password'.

2
  • Those did not work. The install has a screen which sets the administrator password. Defaults are not applicable.
    – RichieACC
    Jul 15 '10 at 13:56
  • Really? I guess I must have been thinking of another raid card then. Jul 15 '10 at 14:09

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.