0

Here's the goal:

I want www.foo.com, which exists in the wild and is currently redirecting to www.foobar.com in the wild, to resolve to my vm site. The VM version of this site is a complete rebuild so no redirects in the wild are being applied to foo.com locally.

I'm working on foo.com locally in a vm with apache2 running. The IP of the VM is 192.168.207.128 and everything is installed in the VM correctly as far as I can tell.

The problem is when I go to www.foo.com, i get redirected to www.foobar.com production site, not my foo.com vm site. when I go to www.foo.com/some-test-page, it goes to the VM.

My hosts file entry in windows looks like this:

192.168.207.128     www.foo.com

My hosts entry on the VM is obviously correct because foo.com/test is resolving. I can ping foo.com from my windows box and it response/resolves to the right ip just fine. Insights as to what I missed? I have this sinking feeling its something stupid...

Thanks!

1
  • 1
    Clear your browser cache and then restart the browser. Feb 20 '13 at 4:59
0

possibly your browser cached the redirection? try clearing your browser's cache

2
  • mercy. I KNEW it was something stupid! Thank you both so much. Michael, I'd plus you if I could since you're both right.
    – Brad
    Feb 20 '13 at 5:13
  • plussed him for you:)
    – replay
    Feb 20 '13 at 5:15

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.