1

I installed mod_pagespeed on my server and it's working as far as the page header is concerned:

X-Mod-Pagespeed:1.7.30.5-3847

The problem is that it's doing nothing else. No whitespace or comment removal or anything that would be obvious. How on earth do I get it setup on my server? What do I need to add to get it to work and what files should I edit? If I can get it doing something then I can probably figure out the rest!

Site config file from sites-enabled:

<VirtualHost *:80>
ServerAdmin webmaster@site.com
ServerName site.com
#ServerAlias www.site.com

DocumentRoot /var/www/site.com/html/
ErrorLog /var/www/site.com/logs/error.log
CustomLog /var/www/site.com/logs/access.log combined

WSGIScriptAlias / /var/www/site.com/django/site.com/django.wsgi

Alias /static/ /var/www/site.com/html/static/

<Location "/static/">
    Options -Indexes
</Location>

Alias /media/ /var/www/django/contrib/admin/media/

</VirtualHost>

WSGI File:

import os, sys

sys.stdout = sys.stderr

sys.path.append('/var/www/site.com/django')
sys.path.append('/var/www/site.com/django/sitename')
os.environ['DJANGO_SETTINGS_MODULE'] = 'sitename.settings'

import django.core.handlers.wsgi
application = django.core.handlers.wsgi.WSGIHandler()

The pagespeed is using the defaults from when I installed it. Running apache 2.2 on Ubuntu if that helps. Let me know if more info is needed. Thanks

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.