0

I am trying to set up the mail service on my server. I installed exim4 and configured it. I can send emails to any email address, send one from a user to another but not receive any.

When I try to send one from gmail I get a mail from gmail daemon with the subject: Delivery Status Notification (Failure) stating Recipient address rejected: User unknown in relay recipient table

The user exists for sure because I replied to the mail I first sent from my server.

My MX lookup:

example.org mail is handled by 10 mx2.example.org
example.org mail is handled by 10 mx1.example.org

Any idea on what is going wrong?

Thank you in advance

4
  • You haven't relay recipient table as denoted above. In fact, you have to configure so-called local_domains that belongs to your MTA and localparts aka users that have mailboxes within your local_domains. – Kondybas Oct 28 '14 at 11:57
  • I have a MAIN_LOCAL_DOMAINS=@:localhost:l3uz.it in my configuration which is used for the local_domains. But I can't seem to find how to configure localparts in exim, counld not find it in their documentation. Any help on this? – Manny42 Oct 28 '14 at 14:44
  • I tried this manually just now and got "Recipient address rejected: Greylisted, see postgrey.schweikert.ch/help/l3uz.it.html" when sending to someone@l3uz.it, but that could just be me. – user47584 Oct 28 '14 at 17:23
  • Well I still get the same result when I try to send an email – Manny42 Oct 29 '14 at 8:39
0

I solved my problem after finding out that my MX servers were hosted by my DNS provider and that it kept the mail for itself.

Sorry for bothering for nothing! :D

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.