0

I have a domain with 4 Remote Desktop Servers running Win2k8 R2.

If i change the GPO on my domain controller for the Remote Desktop Servers i am having some issues.

After running:

gpupdate /force 

I get a successful response on all the servers.

On 2 of my Remote Desktop Servers the GPO updates are applied correctly. On 2 other Remote Desktop Servers the GPO updates are not applied correctly. The old settings still apply here.

gpresult /H result.html shows that last update date is from when i ran gpupdate /force and gives the new configures GPO on the last 2 terminals and the old GPO on the first 2 terminals.

I am unable to determine how and why those terminals fail to update to the correct GPO. How can i debug this?

  • Try clearing the Group Policy cache locations - delete the folders ProgramData\GroupPolicy and ProgramData\Microsoft\GroupPolicy. Then rerun gpupdate. If things still aren't working after that, have a look at your event log and update your question with anything relevant. – tfrederick74656 Jan 14 '16 at 16:01
  • These folders only contains 1 other empty folder Trace, and nothing special in event viewer just: "The Group Policy settings for the user were processed successfully. New settings from 2 Group Policy objects were detected and applied." – eKKiM Jan 14 '16 at 16:38
0

I asume you have more then 1 DC . These 2 servers are using a DC that is not synchronized yet, you can do this in "Active directory sites and services".

  • It is correct that we have more than 1 DC. I did try to force replication via AD Sites & Services. But if i open gpedit.msc on any DC, it shows the updated settings. – eKKiM Jan 15 '16 at 9:17

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.